„Той ме спечели с качествата, които притежава“, сподели Чудо в студиото на „Събуди се“

Чудомир не успя да надиграе Тодор в най-тежкото физическо изпитание, поставяно някога в състезанието.

12-тата и последна елиминационна битка определи деветия финалист във втори сезон на най-екстремното риалити в българския ефир „Игри на волята“ - шампионът по жиу-жицу Тодор.

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”

„В „Игри на волята: България“ за мен от първостепенно значение са психическите качества и силната воля. Защото както се вижда, може да си много здрав физически, но да се прекършиш въпреки това. Ще излъжа, ако кажа, че не ме е яд, че излязох на финалната права. Но не съжалявам за постъпките си. Моята главна идея беше да защитя племето и да се опитам да го запазя. Но за жалост не успях“, разказва Чудомир.

 

 

„Тодор може би е универсалният войник. Както и Вайс. За мен те тренират спортове, които ги правят универсални в почти всяко отношение от игрите. Докато при нас в бодибилдинга ние тренираме предимно за красота. За нас да развиваме физическите качества – издръжливост, бързина, гъвкавост, ловкост, не са от първостепенно значение. Имаме сила, но тя не е достатъчна.“

Чудомир срещу Тодор в последния елиминационен двубой в „Игри на волята: България”

Персоналният фитнес инструктор съветва всеки, който иска да се промени по някакъв начин, да потърси помощта на специалист, а не да се опитва да прави нещата сам.

„Родителите ми са ми дали това име заради трудното раждане, което е имала майка ми. Родил съм се седалищно, а пъпната ми връв е била увита около врата и в общи линии съм се родил като по чудо. Вярвам в чудеса и смятам, че се случват всеки ден“, категоричен е той.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ ОТ СЕЗОН 2 НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ВИЖТЕ ТУК