Компанията е предпочитан работодател в сферата „Медии и комуникации”

Нова Броудкастинг Груп е най-желаният работодател сред медийните компании в България. Преди пет години Владислава Тричкова за първи път се включва в Новините на NOVA, за да отрази матурите. „Хвърлих се в дълбокото и дори не мога да се сетя дали съм изпитвала ужас, притеснение или страх”, спомня си репортерът на NOVA.

Да разказва истории от мястото на събитието – обективно и на време – като малка това е мечтата на Владислава. Още в детските си години една от игрите й е била да води новини като се прави на Ани Салич. Години по-късно мечтата й става реалност, но и отговорност. Нова Броудкастинг Груп е първият й избор за реализация, а и на много други студенти днес според проучване на най-голямата платформа за кариерно ориентиране у нас.

NOVA с поредно признание: "Златно сърце" заради специалното издание на ПРОМЯНАТА

„Като мениджър Човешки ресурси на NOVA аз съм щастлива, че ние сме изборът на младите професионалисти в България”, казва Галина Димитрова.

„Те искат да имат своите предизвикателства. Искат да имат възможност и да учат. Искат да работят с добри бизнес лидери, от които да получават конструктивна обратна връзка”, споделя Мария Стоева, мениджър в платформа за кариерно развитие.

„В NOVA има изключително опитни журналисти, които са готови да споделят опита си”, допълва Димитрова.

А Владислава Тричкова напомня, че да работиш в телевизия не е само да те дават по телевизията. „Аз и колегите ми правим всичко възможно, за да отразяваме всяко едно събитие и то по начин, по който то да е интересно за зрителите.”