Гледайте „Моята мечтана роля“ от 12.30 ч. и „Загадки при разпродажби: Кутията на Пандора“ от 14.15 ч. и „Да поговорим за любовта” от 16.00 ч.

Тази неделя от 12.30 ч. по NOVA звездата от сериала „Грозната Бети“ Ерик Мабиус ще трябва да избира между кариерата и любовта. Той влиза в ролята на Уейн – напорист актьор, който започва работа като преподавател в местна гимназия, за да се препитава. Постепенно обаче започва да се влюбва както в работата си, така и в една от учителките (Вирджиния Уилямс). В един момент целият му театрален талант е посветен на това да мотивира учениците да осъществят голям училищен проект. Но заместник-директорката ревнува от обекта на неговите чувства и решава да саботира и работата и личния му живот. Това изправя младия преподавател пред едно от най-трудните решения в живота му, когато получава предложение за мечтаната си роля. Дали Ерик ще изостави работата в училището и ще последва мечтата си? Или съдбата и любовта имат други планове за него?

По-късно от 14.15 ч. мистериозната лента „Загадки при разпродажби: Кутията на Пандора“ ще разкаже историята на гуруто на гаражни разпродажби Дженифър, която се съгласява да се появи в ново риалити. По време на шоуто тя влиза в контакт с мистериозна кутия-загадка, в която току-що починалата ѝ създателка може да е оставила улики към своя убиец. Когато снахата на мъртвата жена също е намерена мъртва само няколко дни по-късно, любопитството на Дженифър за пореден път я излага на опасност, докато тя провежда собственото си разследване на убийствата.

Еранното приключение започва от 16.00 ч. със звездата от сериала „Клуб „Веселие” Хедър Морис, която ще разбере, че няма универсално приложими съвети как да направим връзката си перфектна в романтичната комедия „Да поговорим за любовта”. Режисьор на лентата е Рон Оливър, известен с работата си по „Новите приключения на семейство Адамс”, който чрез филма е решен да изследва феномена на семейните терапевти. Хедър Морис влиза в ролята на експерта по връзки Ариел Куксън – водеща на радио шоу, в което дава съвети на слушателите си на базата на своя личен опит. Когато приятелят й Джонатан къса с нея в нощта преди предаването й, тя е ужасена, че трябва да съобщи това на своите слушатели. Най-добрият й приятел (Джонатан Бенет) идва да й окаже подкрепа по време на предаването и всички остават с впечатление, че той е Джонатан. Шоуто има голям успех и двамата влизат в ролята на истинска двойка. В крайна сметка обаче Ариел трябва да събере кураж и да бъде честна, както със слушателите си, така и със самата себе си.

Не пропускайте развръзките в „Моята мечтана роля" от 12.30 ч., „Загадки при разпродажби: Кутията на Пандора” от 14.15 ч. и „Да поговорим за любовта” от 16.00 ч.