Под изящния костюм на Порцеланът се усмихна Дара Екимова

Младата изпълнителка Дара Екимова свали впечатляващата маска на Порцеланът в „Маскираният певец“. Тя взриви публиката със запомнящо се изпълнение на хита Billie Jean на Майкъл Джексън. Гласът й обаче не затрудни звездните детективи, защото те бяха сигурни, че под приказния костюм се е скрила именно красивата певица и отбелязаха второ общо попадение в третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир. Тази вечер към елитния Панел се присъедини водещата на NOVA Гала на мястото на AZIS.  

 

 

СНИМКИ ОТ ДНЕШНИЯ ЕПИЗОД НА "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" 

Падна третата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

 

Падна третата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Безпогрешен Панел. Развълнувана съм и не мога да го скрия. За мен беше страхотно преживяване, а „Маскираният певец е една от мечтите ми“, през сълзи сподели Дара. Миналата година тя изгря на сцената на шоуто, но само като гост-маска.

 

 

За пореден път зрителите на NOVA се насладиха на грандиозни музикални битки, в които един срещу друг се изправиха Носорогът и Букетът, Госпожицата и Гъбарко и Порцеланът и Прилепът.

 

 

Дарин Ангелов – за емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“

 

 

Преди последния двубой напрежението се покачи, когато за едно изпълнение на сцената се завърна образът на Бебето. Под специалната гост-маска за първи път се беше скрил журналист на NOVA. Водещият на „Пресечна точка“ Михаил Дюзев вдъхна живот на любимия герой с песента „Синева“ на Васил Найденов. „Никога досега не ми се е налагало да се крия. Много съм благодарен, че имах възможност да съм на тази сцена“ - разказа Михаил Дюзев за преживяването си в „Маскираният певец“. И тази година Бебето успя да заблуди Панела, а сред предположенията, които те споделиха, се наредиха имената на изпълнителя Криско, журналиста Николай Василковски и актьора Димитър Рачков.

 

 

 

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още епични битки в третия сезон на „Маскираният певец“. Коя ще е петата свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска от миналия сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (16 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.