Под впечатляващия костюм на Гларусът се оказа Дарин Ангелов

Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“. С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, освен Владо Пенев. Единствено той успя да разпознае талантливия си колега.

ГАЛЕРИЯ: Четвърти епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

„Беше много трудно. Брат ми ме позна още на първия лайв, съпругата ми също, но аз отричах“, сподели Дарин Ангелов за участието си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

 

 

 

 

 

 

Минути преди да свали маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и AZIS предположиха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Никой от тях не подозираше, че именно носителят на "Аскеер" за изгряваща звезда като малък е обичал да ходи на село и да пасе овце.

Три титанични битки завладяха сцената в четвъртия лайв на „Маскираният певец“. Заекът се изправи срещу Гларусът, Камъкът влезе в битка с Малинката и Перлата застана срещу Самураят. Сред новите заподозрените се чуха и имената на Лора Караджова, Гери-Никол, Нели Петкова, Мария Игнатова и други.

 

 

 

Минути преди последната битка миналогодишният победител се завърна на сцената. Баба Яга се появи отново, но този път в костюма се криеше Ваня Щерева. „Бях сигурна, че Азис ще ме познае. Адмирации за труда на всички хора, които са в тези костюми. Много е трудно, но е прекрасно“ - призна развълнувано актрисата за изживяването си в „Маскираният певец“. Този път елитният Панел бе единодушен и категорично отбеляза точно попадение в разпознаването.

 

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на четвъртите битки в третия сезон на „Маскираният певец“. Коя ще е поредната свалена маска? Кой срещу кого ще се изправи? Коя маска ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (9 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.