Гледайте премиерните заглавия „Завръщане в Кристмас Крийк“ от 12.30 ч., „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ от 14.10 ч. и „Дора и градът на златото“ от 16.00 ч.

Празничен киноследобед очаква зрителите в навечерието на Бъдни вечер. Началото поставя романтичната лента на режисьора Дон Макбреърти „Завръщане в Кристмас Крийк“. Филмът разказва историята на Амелия Хюз – фокусирана върху кариерата си програмистка от Чикаго, която се завръща в малкото си родно градче Кристмас Крийк, за да преоткрие значението на празничния коледен дух. Там тя ще се срещне отново с най-добрия си приятел от детството Майк и с чичо си Хари, с когото по-рано са се отчуждили след мистериозния разрив в отношенията му с бащата на Амелия, заради който семейството се разделя по време на празниците, когато тя е още дете. Докато се впуска в местните празнични тържества Амелия неусетно започва да си пада по Майк… Възможно ли е да преоткрие значението на Коледа?

По-късно от 14.10 ч. премиерната лента „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ на режисьора Дон Макбреърти ще пренесе зрителите в света на амбициозната Дарси, която мечтае да се докаже и да успее в живота. Вместо да работи с баща си обаче, тя решава да създаде своя собствена компания. След като се завръща в родния си град за Коледа, Дарси отново се среща със своя стар съперник и собственик на ресторант Люк. Оказва се, че и двамата са принудени заедно да планират благотворително събитие. Докато Дарси прекарва повече време със семейството си и с Люк, тя осъзнава кое е най-важно в живота и решава да възстанови отношенията си с баща си, а може би дори и да се влюби…

Необикновено филмово приключение очаква зрителите в 16.00 ч. „Дора и градът на златото“ разказва вълнуващата история на Дора (Изабела Монер), която е прекарала по-голямата част от живота си в експедиции из джунглата.  След като родителите ѝ изчезват мистериозно, търсейки изгубения Град на златото, Дора се отправя на спасителна мисия. По пътя тя ще срещне неподозирани съюзници, с които ще опита да разплете на пръв поглед невъзможната мистерия около изгубената цивилизация на инките.   

Не пропускайте премиерните заглавия „Завръщане в Кристмас Крийк“ от 12.30 ч., „Гордост и предразсъдъци по Коледа“ от 14.10 ч. и „Дора и градът на златото“ от 16.00 ч.