Гледайте премиерните заглавия „Коледа в планината“ в 11.15 ч., „Вкусът на Коледа“ от 13.20 ч. и „Коледната среща на татко“ от 15.00 ч.

Романтичен и празничен коледен киномаратон очаква зрителите на NOVA. Старт поставя лентата „Коледа в планината“ на режисьора Дейвид Уивър, която ще разкаже историята на кънтри звездата Лани Блу. Изпълнителката не се е връщала в родния си град в Тенеси от години и планира да се отбие там на път за Ню Йорк, където ще участва в коледен концерт. Тежка буря принуждава Лани да остане в града и да участва в местен концерт за празника. Междувременно между нея и Роби, който я спасява на пътя, се зараждат топли чувства…

По-късно от 13.20 ч. романтичната комедия „Вкусът на Коледа“ на режисьора Алън Хармън разказва за Натали, която научава неприятната новина, че братовчед ѝ ще трябва да отмени откриването на ресторанта си в навечерието на Коледа. Тя решава да направи всичко възможно събитието да се случи. Привлекателният, но песимистично настроен шеф Стефано обаче смята, че това е невъзможно, защото до Коледа остават само три дни! С негова помощ Натали разбира, че най-важното в готвенето, също като в духа на Коледа, не се крие в перфекционизма, а в това те да бъдат споделени с любимите хора.

Забавният и романтичен коледен следобед продължава с комедията „Коледната среща на татко“, която ще пренесе зрителите в света на тийнейджърката Джулс, която губи майка си и трудно намира общ език с баща си. Един ден тя решава, че двамата имат нужда от промяна и го регистрира в различни сайтове за запознанства, без неоговото знание. Докато си търси нова майка, Джулс неусетно започва да преоткрива своя баща.

Не пропускайте „Коледа в планината“ в 11.15 ч., „Вкусът на Коледа“ от 13.20 ч. и „Коледната среща на татко“ от 15.00 ч.