Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

Калин Сърменов е новото попълнение сред звездния каст, което ще видим в епизода на комедийния полицейски сериал. Нови перипетии в личен и професионален план очакват инспектор Пламенов и екипа му, а опитът му да запази в тайна от най-близките си своята секретна мисия ще доведе до поредица комични ситуации – тази вечер в "Полицаите от края на града" от 21.00 ч. по NOVA.

Решаваща спасителна мисия в "Полицаите от края на града"

Тачо Поляков – Поляка  (Калин Сърменов) е един от най-търсените хора в държавата, замесен в пране на пари, продажба на оръжия, няколко поръчкови убийства и още много съмнителни сделки. Полицията го наблюдава от дълго време, но няма доказателства. По стечение на обстоятелствата инспектор Пламенов става негов "приятел" и от Министерството решават да се възползват и да го внедрят като „къртица” в строго секретна операция. Той ще трябва да го играе "едра риба" и за целта се сдобива със скъпа кола, маркови дрехи и 60 000 евро джобни. Мечтата му да се храни със  скариди, миди и омари може да се превърне в реалност, но на каква цена?

"Полицаите от края на града" спасяват света от смъртоносен вирус

Как ще се справят с поредната невъзможна мисия спецченгетата от края на града – предстои да видим тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.