Припомнете си епизода на "Полицаите от края на града" тази вечер 21.00 ч. по NOVA

"Полицаите от края на града" изпадат в нови забавни ситуации, но как ще се измъкнат от тях и ще успеят ли в крайна сметка да се справят с лошите. Не пропускайте развръзката в епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.  

Неуспешните опити на Господинов и Желева да изяснят сложните отношения помежду си продължават, но този път ще имат и обща мисия. Ще им се наложи да играят щастливо семейство, за да изобличат доктор, който използва незаконни методи за генетични манипулации и създава деца по еталон. Междувременно появата на брат близнак на Ачо, който е "като две капки вода" с Господинов, но тотална негова противоположност като поведение, ще преобърне всичко надолу с главата.

Необичайна полицейска спецакция в „Полицаите от края на града“

Емоционални моменти и обрати очакват още една двойка. Джиджи се прибира от Бургас, а Калата отново се нуждае от експертна помощ, за да се справи с интимен любовен проблем. Разбира се, Крис е винаги готов да го консултира.

И докато Силвия продължава да се лута в чувствата си, ще получи неочаквана покана за среща. Дали от тази среща няма да излезе нещо ново? Една дълго пазена тайна и една любов също ще излязат наяве. Не пропускайте поредната доза комични ситуации в епизода на „Полицаите от края на града“ – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Повече за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.