Четирима номинирани след вечерната резервация

На Деня на труда всички почиваха, а Валентина и Виктория влязоха в дуел със сериозен залог – мястото си в Hell’s Kitchen България. Революционната чиния на Виктория върна обратно черната й куртка, а Валентина трябваше да се докаже като лидер на вечерната резервация. На номинациите от оранжевите престилки се спасиха единствено Валентина и Николай.

Hell’s Kitchen България приключи за Андреа

Предизвикателството превърна двете Оранжеви в бригадири във виртуалното ТКЗС в Hell’s Kitchen. Оспорваният резултат доведе до решаващ мач, в който ключовото предимство грабна Валентина. Бонус времето в готвенето не помогна на немската възпитаничка и Виктория първа върна черната си куртка, а Валентина продължи борбата за доказване на вечерята.

Великолепната седморка на Hell’s Kitchen България готви за чест, слава и черни куртки

Резервацията започна и Черните бяха под немско ръководство. Валентина работеше на пълни обороти и всяка грешка в кухнята се наказваше със свалена куртка, докато накрая не останаха черни куртки. Шеф Ангелов изгони отбора в общежитието, където този път гласуването беше за това кой да се спаси от номинации. Валентина и Николай се облякоха отново в черно, а шефът раздаде оранжевите престилки на останалите четирима шефс.    

Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen: Нападаха ни, защото виждаха двоен шанс за победа

Какви ще са предизвикателствата пред четиримата номинирани? Кой ще заслужи черната си куртка? Ще се справи ли с вечерната резервация Черният отбор? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.