Валентина и Виктория свалиха черните куртки и отидоха на номинации

Финалното изпитание от кулинарния триатлон за черни куртки се оказа фатално за Андреа. Камен разби леда на своята нова куртка, а последен в Черния отбор в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България взе Николай. Вечерта завърши с номинациите на Валентина и Виктория.

Великолепната седморка на Hell’s Kitchen България готви за чест, слава и черни куртки

Нов ден – ново предизвикателство за шестимата шефс, както шеф Ангелов обича да ги нарича. Готвачите в черно ходиха на пазар и трябваше да превърнат грошовете си в безценни чинии. Елена покори трона на победителя и отиде на езда с Мариела, а Валентина облече оранжевата престилка.

Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen: Нападаха ни, защото виждаха двоен шанс за победа

Непосредствено преди ресторантът да отвори врати шеф Ангелов презентира ново меню за шампиони пред неговите шефс. В кухнята на Черните Николай беше единственият, който издаваше компоненти от ястията на марките, а закъсненията на останалите бяха неприемливи за шефа и той спря работата на Черните. Николай остана сам, рамо до рамо с шеф Ангелов, за да приключи вечерната резервация. Виктория се преоблече в оранжево и шефа изпрати участниците да готвят домашното си в общежитието.

Ексклузивни рецепти от японския мастърклас в Hell’s Kitchen

Ще се справи Валентина с емоциите си в кухнята? На кого свали куртката Валентина по време на вечерята? Кои четирима шефс ще „паднат в очите“ на шеф Ангелов? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.