„Всички, които не са в студиото, са достойни да са на това място“, признават финалистите

Крисия, Краси Радков, Александър Сано и Дарин Ангелов, на крачка от финала, гостуват в „На фокус с Лора Крумова“ и споделят емоциите си преди големия финал на хитовото шоу за имитации утре вечер 16 май от 20.00 ч. по NOVA

„Чувствам се прекрасно в компанията на тази талантливи млади хора“, разкри Краси Радков, мнение споделено и от останалите трима финалисти.

„Много мил човек и това е присъщо на изключително талантливите хора“, допълва Сано.

„Момчетата (Рачков и Геро) си вършат прекрасно работата и това им е ролята. Страхотни импровизатори са“, коментират водещите финалистите.

„Със Слави Трифонов се знаем от 17 години и си знаем всичко един за друг. Били сме много пъти заедно, влизали сме в конфликт и то на сцената, водили сме по време на пандемията по три часа предаване всеки ден, познаваме се до болка и затова се дразним приятелски в ефира. Не сме говорили на тема имитация, но в шоуто сме го имитирали 1000 пъти“, разказва Краси Радков.

Есил Дюран: Очаквайте големи изненади на финала на „Като две капки вода“

За култовото и много смешно изпълнение на Сано имитиращ Гери-Никол

„Не видях когато се повиха гърдите на Гери-Никол. С едното око следях балета, защото не съм много добър в танците, а с другото гледах аутокюто. Тъй като гърдите са изкуствени и нямаш усет, затова и не съм разбрал“, разказва Александър Сано. „Малко по-късно когато мина Геро покрай мен го питах от кога съм така и това се чува в ефир. Той ми бил махал, но аз се чудех точно къде да гледам.“

За имитацията на Краси Радков като Горан Брегович

„В този формат пеех на 7 езика. Във френската имитация се стремях да има повече „Р“. Имал съм коса преди време като на Горан. Но гримьорите и стилистите са страхотни и заслужават огромни адмирации“, допълва Краси.

Кремена Халваджиян: Любимата ми роля е тази на баба

„След „Капките“ вече по-категорично и спокойно ще излизам на сцена когато има вокални интерпретации и смятам, че актьорският ми арсенал е доста по-богат след това ми участие. Ще излизам със самочувствието, че мога и да пея. Мислех, че мога да възпроизвеждам правилно тонове. С имитацията на Димо от P.I.F. се получи много добре, но парчето е приказно “, казва Дарин.

„Чувствам се много добре с това, което преживях и в шоуто, и извън него. Мога да кажа, че то ме спаси, защото ме накара да повярвам, че мога да се справя. Аз по принцип винаги съм се съмнявала в себе си, но това ми  доказа, че аз мога да се справя и в такива моменти. Чувствам се израснала и няма да се отказвам“, признава Крисия.

„Само талантливите хора се съмнявам в себе си и това, че се съмняваш е хубаво“, допълва Сано.

„Помня когато Крисия се появи в шоуто и беше много мъничка, но стана втора в света. Беше на 9 години, но се стъписахме, тъй като имаше много ошлайфан глас, като на възрастен“ си припомня Краси Радков.

„В началото се притеснявах дали ще ме приемат тъй като съм най-малката в шоуто, но почти веднага съмненията се разсеяха. Не се страхувам от финала. Страхът е слабост и той не мобилизира. Трябва да излизаш със спокойствие и душичката ти да грее. Не трябва да искаш да слизаш от сцената“, разкрива Крисия.

Александър Сано: На сън да ме бутнеш, знам парчето на Depeche Mode

„Няма професионален артист, който достатъчно дълго да упражнява професията и да не му се е налагало в някакъв не особено хубав момент от живота му, той да продължи да си върши работата. Това си е част от живота. Изкуството е спасителен пояс, който е спасявал не един или двама души в човешката история“, допълва Сано.

„Аз също съм го изпитвал два пъти в живота си. Първият път бях на 12 години, а втория на 25. Майка ми почина, а аз имах представление на другия ден. Театърът ме спаси. Тогава бях във Врачанския театър и бяхме като едно семейство“, разкрива Краси.

„По-добре е в такава ситуация да имаш такъв ангажимент, който обичаш, защото иначе потъваш в дълбоки състояния. Когато татко си замина след няколко часа имах снимки. Така не се потапяш в мъката и да продължаваш да страдаш. Това беше стълба, на който се опрях в труден момент“, допълва Дарин.

Кои са най-смешните ситуации за финалистите?

„За мен беше когато изпях песента „Седемте козлета“ по три фалшиви начина. Ние сме като гладиатори, които изпълняват номера си, за да чуят аплодисментите на публиката и това ни мотивира много. Всички ние, жури и водещи правим всичко, за да се забавляват хората“ – това е най-забавния момент за Краси.

„Повечето забавни моменти бяха свързани с Моню Монев и Краси Радков, особено когато последният когато излезе като дебел тъмнокож мъж, на който не му достигаше въздух. Не можеше да диша правилно по време на пеенето и по едно време когато каза „Ще умра!“ – допълва Дарин.

„В това предаване не усетих нито за момент, някой да е отишъл на състезание или да го прави на всяка цена. Чаках с нетърпение да дойде понеделник, за да си изкараме поредна прекрасна вечер заедно“, признава Сано.

„Всички останали, които не са в студиото, са достойни да са на това място“, признават всички от финалистите.

За изпълненията на утрешния финален лайф

„Аз ще изпълня песента към представлението „Хъшове“. Това е моят ритник за голямата сцена. Ще изпълня песен на Влатко Стефановски „Gipsy Song“, известна в България като Бел кон“, разкрива Дарин.

„Аз ще бъда легендарно великия и forever young Васил Найденов с парчето „Седем пъти“, допълва Сано.

„Аз ще съм Александра Бърг, която е пяла песента „Hallelujah“ на X-Factor", разказва Крисия.

„Аз си избрах Емил Димитров с песента му „Ако си дал“, споделя Краси Радков.

Кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се появи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си.

Не пропускайте големият финал на „Като две капки вода“ следващия понеделник (16-и май) от 20:00 часа, когато зрителите на NOVA ще изберат победителя в юбилейния сезон на шоуто, а към журито ще се присъедини продуцентът Маги Халваджиян.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.