Гледайте „Любов край морето“ от 12.30 ч. и „Облечи се с любов“ от 14.15 ч.

Неделният следобед ще стартира в 12.30 ч. с лентата „Любов край морето“. В нея зрителите ще видят актьорската двойка Алекса ПенаВега ("Деца шпиони") и Карлос ПенаВега, чиято любов се пренася и на екрана. 

Алекса влиза в ролята на подредената и педантична ивент мениджърка Оливия. Тя е ангажирана с организацията на логистиката за лайфстайл поредица в интернет на карибски круизен кораб. Но когато новият круизен директор на кораба Тони (Карлос) полага личния си печат върху круизното преживяване, Оливия осъзнава, че има неща, които не могат да бъдат планирани – като например да се влюбиш.

 

 

По-късно от 14.15 ч. зрителите ще видят премиерния романтичен филм на режисьора Мишел Оуеле „Облечи се с любов“. Лентата разказва за амбициозната лична стилистка Роузи, която премествайки се от малката Айова в Чикаго, наема професионалния фотограф Джаксън, който да ѝ помогне за популяризирането на новото ѝ модно начинание. Общото им партньорство ще я научи, че за да откриеш любовта и успеха в града, всичко, което трябва да направиш, е да останеш верен на стила на собственото си сърце.

Не пропускайте „Любов край морето“ от 12.30 ч. и „Облечи се с любов“ от 14.15 ч.