От нея се очаква всеки състезател да премине игрите безопасно, а от него – да станем свидетели на най-интересните моменти в най-екстремното риалити

Всички очакваме с нетърпение старта на „Игри на волята: България”. Тази година предизвикателствата са много по-трудни, а това го знае най-вече човекът, който ги преодолява преди всички останали. Ники Василковски ще ни запознае с Емма, която тази година изпълнява именно тази роля.

Със своите 11 години спортна гимнастика тя е изтъкана от мускули. Емма е живото доказателство, че всяка игра на арената е възможно да  бъде преодоляна.

„Игри на волята: България“ – какво да очакваме от новия сезон на най-екстремното риалити?

„Сами разбирате, че човекът, който тества игрите, трябва да притежава силата, съобразителността и издръжливостта на всички играчи заедно. От неговата преценка зависи дали дадена игра въобще е по силите на състезателите“, разказва Ники Василковски.

„Има моменти, когато се случва да преценя, че дадена игра е малко по-сложна, че даден елемент е малко по-рисков. Тогава се обръща допълнително внимание на безопасността. Този сезон игрите наистина са ненадминати – по трудност, по брой елементи, също така стратегически са по-сложни“, споделя Емма Ангелова, каскадьор в „Игри на волята: България”.

Именно тук, в „Игри на волята: България” Емма е намерила почти всичко в своя живот – участва екипа на риалитито, в което е мечтала да играе като състезател. Тук е срещнала и Пепо – своята половинка. Самият той работи в режисьорския екип.

Туджаров и Неделчо от „Игри на волята“ със съвети към бъдещи участници в предаването

„Видях я на един лайв на „Като две капки вода“. Оттам погледите ни се срещнаха и така вече две години сме заедно. В „Игри на волята: България“ обаче за първи път работим заедно“, допълва Пепо Кирилов, първи асистент-режисьор на „Игри на волята: България”.

„Различията ни помагат. Той е добър в едно, а аз в друго. Успяваме да се допълваме. Аз откъм дисциплина и организираност, той откъм креативност“, разказва Емма.

По ирония на съдбата Пепо наблюдава през камерите всяка стъпка на своята любима Емма, докато тя обхожда най-рисковите елементи на всяка игра.

„В началото, докато свикне, му беше много „под лъжичката”, изтръпвал е на моменти, поне така ми е разказвал. Някак си с течение на времето свикна. Случва се да се изпусна, да падна лошо. Той изтръпва за момент, но всичко все пак е в рамките на нормалното“, допълва тя.

„Освен че се притеснявам за нейното здраве, ние постоянно „тръпнем“ за това, че гоним нещо - както сега например – гоним светлината. Гледаме нещата да се случват бързо, хубаво е, когато тя се справи от един дубъл“, категоричен е Пепо.

„Нормално е за режисьорите постоянно да бързат и да говорят за светлина, дубли и разкадровки. Защото от работата на Пепо всъщност зависи до каква степен ние, зрителите, ще видим вълнуващата битка на арената“, разказва Ники Василковски.

Снимките на най-атрактивното риалити в TV ефира „Игри на волята: България“ сезон 4 стартираха

„Почти всеки ден правим всичко наново с разкадровката, тъй като игрите са различни, на много места – във вода, по земя, в единия или другия край на плажа. Но вече сме се стиковали и нещата стават в пъти по-бързо спрямо преди“, пояснява Пепо.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.