Гледайте епизода на кулинарното риалити този вторник от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е телевизионният водещ Деян Славчев - Део, който вече 20 години забавлява зрителите от малкия екран. Освен внушителен списък с негови участия в различни предавания, ще се похвали и с няколко награди, получени от NOVA. Коя от тях все още го кара да изтръпва от притеснение? Водещият посреща гостите си у дома на чист въздух в с. Годеч. Опора в кухнята ще е съпругата му Марияна, като двамата ще се опитат да се представят добре пред компанията и да сготвят вкусна храна. Голяма част от продуктите за храната са домашно производство, донесени от техни съседи или от местната мандра. Семейството ще се впусне в редица експерименти, придружени от голяма доза импровизации.

Звезден блясък в „Черешката на тортата“

Део подготвя шопска салата с продукти, с пресни продукти набрани от градината им. Придружена е от пърленка с масло и чесън. Ще поднесе няколко разядки – люти чушлета, хумус, патладжан със сметана, руло от тиквички с крема сирене. За основно ястие ще са пържоли на скара, с гарнитура от патладжан, а десертът е домашен сладолед.

Морски изкушения с Красима Кирова – Бамби в „Черешката на тортата“

Какви изненади е подготвил Део за гостите си? Ще останат ли доволни от преживяването и разходката сред природата? Кой от участниците ще спечели приза за „нонстоп говорещ“ и с какви подаръци ще изпратят гостите си любезните домакини?

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.