Гледайте епизода на кулинарното риалити тази сряда от 20.00 ч. по NOVA

Домакин на „Черешката на тортата“ днес ще е Ненчо Балабанов – актьор, талантлив имитатор и телевизионен водещ. Той посреща забавната компания заедно с половинката си Катрин, която е не само негов помощник в кухнята, но и коз, с който планира да спечели съревнованието за приза в края на седмицата. Комикът знае как и от къде да пазарува, за да си набави първокласни продукти? В разговорливата компания кой ще е този, който няма да спре да говори през цялата вечер?

Идилия сред природата, гарнирана с много смях и домашна храна от Део в „Черешката на тортата“

Актьорът решава да подготви за звездната компания богато меню, в което включва микс от зелени салати, гарнирани с камембер и чери домати. За предястие планира брускети, но основното му ястие е черешката на тортата за вечерта. Това са телешки стекове от Блек Ангъс, с трюфел паста, приготвени по хронометър, с гарнитура сладък картоф. Какво различно безмесно ястие ще приготви Ненчо за Китодар Тодоров, който не консумира месо? За десерт се спира на любимите от детството му печени ябълки, но гарнирани с ликьор и ядки.

Звезден блясък в „Черешката на тортата“

Кога изпитва сценична треска опитния актьор и водещ? Каква е тайната на добрия брак и ще успее ли да впечатли компанията? Каква изненада е подготвил и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.