Най-новият музикален формат стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тита е една от най-обичаните звезди на българската музикална сцена, идол на тийнейджърите, актриса и певица, а от днес влиза в едно ново амплоа. Тя ще е в ролята на жури, което ще открива нови музикални звезди в звездното шоу, което стартира тази вечер, 11 септември в ефира на NOVA. В студиото на „Събуди се“ певицата открехва завесата на предаването за звездни имитации и разкрива какво предстои да видят зрителите в най-новия музикален формат в българския телевизионен ефир. Към нея ще се присъединят Софи Маринова, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони, които ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на участниците. Според изпълнителната това ще е отговорна, но много забавна задача.

„Срещнах се с различни хора и това се дължи на концепцията на предаването, в което обикновени хора, с нормални професии и никога не стъпвали на сцена, ще имат шанс да бъдат като своя любим изпълнител. Те ще го имитират на една голяма сцена, пред цяла България. Нямам търпение да видите първия епизод. Имитацията е сложна задача и тя е съвкупност от доста елементи – не само пеене. Имам стабилна представа, тъй като съм участвала в „Като две капки вода“. На първо място е актьорската игра и движенията. За всеки един изпълнител има характерни неща, които могат да се уловят и ние всъщност обръщаме внимание върху тях“, споделя впечатленията си Тита.

„Не се чувствам толкова компетентна да осъждам хората дали са добри, а внимавам дали са хванали образа. Всеки един изпълнител, когото имитират си има специфични и характерни черти“ разкрива доколко е строга в преценките си.

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов: „Звездите в нас“ ще бъде невероятно шоу

Във формата ще гледаме над деветдесет участника, които са в 30 отбора. Тази вечер в предаването ще видим 5 отбора на различни изпълнители.

„Трудно е да си жури, но гласът ми не е на живот и смърт. Ние не определяме съдби и не правим генерални решения. Това е един миг, който имитаторите имат възможността да го изживеят на сцената и апелирам всички да излязат с тази нагласа. Предаването е страшно забавно и дори да не спечелят, това ще им остане спомен за цял живот. На фона на лошите новини по света и у нас, такова едно предаване, свързано с положителни емоции, е страхотно. Когато аз отпаднах от подобно предаване, в което участвах, бях на 15 години и беше доста запомнящо се и драматично за мен. Но всъщност това ми даде криле и стимул. Така израснах много бързо“, са съветите, които дава на участниците.

„Когато се събуждаш и ставаш с една мисъл, не можеш да изчакаш две-три години. Това беше фразата, която ми се въртеше тогава в главата и беше свързана с това, че бях едва на 15 години. Когато човек мечтае за нещо всеки ден, няма време да чака, защото животът е твърде кратък“, споделя спомените си от участията си изпълнителката.

Тита признава, че с годините е станала по-борбена, смела, независима и уверена в себе си. Според нея всяка една жена трябва да предизвиква тези качества в себе си.

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони ще оценяват участниците в „Звездите в нас“

„Трудно е и трябва да си с ясното съзнание какво правиш. Не трябва да се влияеш от никой, а трябва да си насочен към това, което искаш. Но може би най-важното е да успееш да съхраниш себе си“, разкрива как поддържа баланса в света на шоубизнеса младата певица, с многостранни таланти.

Когато изгаснат прожекторите…

„Хората, които ме познават, знаят, че съм различна в личния ми живот. Когато ме гледат в Instagram им се струвам по-смела, докато когато си говорят с мен виждат обикновено момиче. Замислих се, че артистът е такъв на сцена, докато в живота сме си ние самите. Тома ми помага да се съхраня. Искам да запазя непознатото лице само за моя личен свят.“

„Когато съм била сама, личният ми живот е бил най-смазан и може би не съм била щастлива, тогава съм била най-успешна в работата си. Имала съм такива моменти, но излизам с бърза скорост от тях“, споделя за болезнените моменти, които рефлектират в творчеството й изпълнителката.

Тита признава, че постоянно получава разочарования в живота, но се опитва бързо да излиза от тези моменти. Съветът й към феновете й е да вярват в себе си и никога да не забравят, че има хора, които ги мислят и ги обичат.

„Знам, че славата върви ръка за ръка с работата ми, която съм си избрала. Свикнах с тях и ги обичам. Още по-голямо удоволствие ми доставя да виждам усмивки на лицата на непълно непознати хора.“

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.