Най-новото музикално приключение стартира на 11 септември в 20.00 ч.

Броени дни преди старта на най-новия музикален формат в българския телевизионен ефир водещите на шоуто Мария Игнатова и Ненчо Балабанов повдигнаха завесата за предстоящото на сцената за звездни имитации.

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Дони ще оценяват участниците в „Звездите в нас“

„Можем да издадем, че в този формат, за разлика от абсолютно всички музикални предавания, тук показваме хора с мечти и интереси, свързани с музикалния шоубизнес, които получават поле за изява на сцена. Всички те са мечтали от деца да бъдат Майкъл Джаксън, Фреди Меркюри или друг идол. Сега имат шанса да блеснат и да се представят“, разкрива водещият на музикалното шоу Ненчо Балабанов.

„В „Звездите в нас“ хора, които не са популярни за широката публика ще могат да влязат в кожата на любимите си изпълнители. Сред участниците има готвачи, татуисти, фризьори, автомонтьори, хора с всякакви професии. Има и хора, които са излизали на сцена, но никога не са правили точно това. Бяхме отворили кастинга за хора с всякакви професии. 90 от тях бяха одобрени“, допълва той.

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на „Звездите в нас“

„Колегите са били изненадани от това как някои кандидати без опит са се справили по-добре от такива с някакъв опит“, пояснява Мария Игнатова.

„Защото в шоуто важна е имитацията, която успяваш да направиш. Участниците ще бъдат в отбори по трима. И тримата, да кажем, ще бъдат Майкъл Джексън и ще формират отбор. Важното е да направят имитацията максимално близо до него. Отделно, че конкуренцията излиза на сцената до теб, а публиката може да сравнява тримата изпълнители. Ще бъде много интересно и ще бъде изненада за техните близки и роднини, които не са предполагали, че ще имат смелостта да излязат на тази сцена. Ще бъде невероятно шоу със сигурност“, категорични са водещите.

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.