Селекцията от хитови ленти стартира тази вечер от 21.00 ч.

Първокласни премиерни заглавия ще предложи на зрителите филмовият канал KINO NOVA. В продължение на шест седмици киноманите ще могат да се насладят на хитови ленти, които ще направят своя дебют в българския ефир. Неповторимото филмово изживяване със силно актьорско присъствие и въздействащи сюжети стартира този петък (23 септември) от 21:00 ч. с екшън-трилъра „Принцът“. 

Във филма от режисьора Браян Милър главните роли са поверени на Брус Уилис, Джейсън Патрик и Джон Кюсак. Историята в „Принцът“ ще разкрие живота на бившия престъпен бос Пол (Джейсън Патрик), който в продължение на две десетилетия води спокоен живот в отдалечен район на Мисисипи. Когато разбира, че дъщеря му е изчезнала, Пол е принуден да се завърне в подземния свят, за да се изправи в безмилостна схватка с най-влиятелния човек в града Омар (Брус Уилис), която освен спасение, може да предложи и изкупление за миналите му грешки.

На 30 септември от 21:00 ч. премиерата на впечатляващата екранизация „Живият хаос“ ще пренесе киноманите в недалечното бъдеще. Там Тод открива мистериозно момиче на име Виола, което се приземява аварийно на неговата планета, където всички жени са изчезнали, а мъжете са засегнати от "шума" - сила, която излага на показ всичките им мисли. В този опасен пейзаж животът на Виола е застрашен и Тод дава дума да я защити и да разкрие тъмните тайни на своята планета. Режисьор на спиращата дъха фантастика е Дъг Лаймън, а в главните роли влизат Том Холанд, Дейзи Ридли и Ник Джонас.

Следващото предложение е епичното приключение „Алфа“. На 7 октомври сюжетът на филма ще отведе зрителите в периода на последната ледникова епоха, където младият Кеда се оказва изоставен от племето си по време на ловна експедиция. В суровата пустош той открива и се сприятелява със самотен вълк. Скоро те се научават да разчитат един на друг и се превръщат в невероятни съюзници, издържайки на безброй опасности и непреодолими шансове, за да намерят пътя към дома преди настъпването на смъртоносната зима. Коди Смит-Макфи се превръща в Кеда в тази завладяваща и визуално зашеметяваща лента, чийто режисьор е Албърт Хюз.

Не пропускайте да проследите и останалите премиерни заглавия всяка петъчна вечер от 21:00 ч. по KINO NOVA.