Непобедимите отиват на племенен съвет

На Арената на “Игри на волята: България” Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни срещу други в изтощителна битка, за да запазят племената си цели. На щафетен принцип състезателите се впускаха в морето, гребяха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, за да достигнат до финалния лабиринт. Супергероите се доказаха за първи път в номинационна битка, а победата им гарантира, че са в безопасност поне засега.

Алекса е последното попълнение в племената в “Игри на волята: България”

Аспарух се превърна в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в пренасянето на тежкия чувал струваше на племето забавяне от 3 обиколки. Останалите състезатели не успяха да наваксат огромното изоставане, поради което ще се изправят очи в очи с водещата Ралица на племенен съвет. Аспарух призна, че е виновен за загубата и помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях.

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята: България”

След трепетно очакване Алекса и Елица се събраха на Арената, макар и в различни племена. След финала на битката Алекса открито конфронтира мъжете от Непобедимите, след като разбра, че са изпратили любимата му в битка за спасение миналата седмица. Той отсече, че големите мъже трябва да пазят малките момичета, което спечели одобрението не само на неговото племе, а и на Безстрашните.

Велислава: Ако не си мотивиран, надъхан и с воля, нямаш място в „Игри на волята“

Ще номинират ли Непобедимите Аспарух? Кои двама ще изпратят на битка за спасение? Играчи от кое племе ще се борят за оставането си в състезанието срещу тях? Каква тежка номинационна битка очаква участниците на Арената? - разберете тази вечер в 21:00ч. само по NOVA

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.