Обичаните играчи от сезон 3 с коментари за последните събития, битки и стратегии в най-екстремното риалити в ефира на NOVA

Габриела и Туджаров, двама от обичаните и очарователни играчи в сезон 3, са гости в панела на „На кафе“, където коментират последните събития в четвърти сезон на „Игри на волята: България“. Двамата признават, че следят с интерес настоящия сезон, който според тях е изключително колоритен като сбор от личности, с интересни стратегии, по-тежки и комплексни битки.

„Познавам някои от участниците преди това и много им се радвам. Не са показали негативни черти от характера си, но е нормално да са малко по-различни, тъй като през цялото време около тях има камери“, коментира Габриела.

Туджаров е впечатлен от факта, че повечето участници вече влизат в предаването със стратегия, но не му харесва това, че не я разкриват пред камерите.

„Според мен има големи лидери като Алекса и Генчо, които с някои  действия заявят лидерското си място, но не ги разкриват пред камерите. Михаела играе двойна игра между двата алианса, но също се старае да не е пред камерите. Това ме дразни, но пък създава напрежение в играта и едновременно с това ми харесва да я следя. В племето на Безстрашните всички са със стратегия“, споделя мнението си Туджаров.

Михаела и Чакалов: Книгата „Готов за победа“ помага много за кастингите на „Игри на волята: България“

„В последната битка има страшно много стратегия. Миналата година в подобна битка Неделчо за малко да спечели срещу племето на големите и мощните, само и единствено със стратегия. Тук сините и затова спечелиха. Ако се сложат един срещу един сините печелят 5 към 3. Но  жълтите – Безстрашните не си нагласиха добре хората и леко се объркаха нещата. Използва се един стар принцип на трите коня. Ако например Криси има три коня - бърз, среден и бавен и аз имам същите коне, как моите коне със сигурност могат да спечелят срещу нейните? Когато тя пуска нейния бърз, аз пускам бавния си кон. Когато тя пуска нейния среден, аз трябва да пусна моят бърз. Срещу Цветан не трябваше да пускат момиче, а мъж, който щеше да го бие. Трябваше да пуснат бушон срещу Гого или Алекса, които са почти сигурна точка за синия отбор. Някой от мъжете можеше и трябваше да бие Цветан и жълтите да вземат тази точка. Пускат най-слабите срещу Гого, Алекса и Виктория и губят три точки, но печелят останалите 5 точки“, разкрива стратегията, с която Безстрашните биха могли да спечелят битката, която загубиха и се оказаха на елиминации. „За съжаление Чакалов имаше предишно предизвикателство, на което не можеше да откаже от Алекса и се впусна в борбата.“

Супергероите се спасиха от племенен съвет в “Игри на волята: България”

„Всяко едно племе си има изградена малка социална среда. При Непобедимите много ме впечатляваше Генчо, който влезе със заявката на лидер и за да си запази позицията трябваше да взима тежки решения. Първо номинира себе си, след това и лейтенанта си Георги и след това и Аспарух. Но при отпадането на последния той си загуби всички позиции и вчера на съвета той се оказа сам, само с двама войници – Звезди и Веси“, разкрива от наблюденията си върху поведението на участниците, извън физическата сила и стратегиите Туджаров.

„Според мен Елица си играе нейна собствена игра, но няма как да не играе за отбора. Те са още на етап, в който са едно племе и трябва да бъдат заедно. Нападат я много, но нейната половинка е в играта и това е още по-голямо предизвикателство за нея, но не мисля, че би ги издънила по какъвто и да било начин“, споделя впечатленията си Габи от обвиняваната в егоизъм Елица.

Според Туджаров при Супергероите има два ясно изразени лидери като Гого и Алекса. Гого е невероятен в игрите, но не е лидерът, който манипулира и ръководи другите.

„Алекса като цяло притежава силна спортна злоба и за него загубата не е опция. Има огромна разлика между Гого и Алекса. Гого играе главно физически, докато Алекса участва активно в социалната игра“, категорична е Габриела.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.