Звездните гости ще се впуснат в най-забавните предизвикателства тази събота в 20:00 ч. по NOVA

Тази събота в 20:00 ч. осем български звезди ще се впуснат в най-веселите игри, предизвикани от любимия водещ Димитър Рачков. На сцената на „С Рачков всичко е възможно“ тази седмица ще се качат Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Явор Борисов, Петър Калчев, Гала и Стефан, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов политат в „С Рачков всичко е възможно“

ГАЛЕРИЯ: "С Рачков всичко е възможно" на 15 октомври

Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов ще станат част от едни от най-смешните предизвикателства на Димитър Рачков в предаването досега. Двамата актьори ще изпитат бързината на мисълта си и уменията си да римуват. От техните верни и грешни отговори ще зависи колко високо ще полетят в студиото и колко рязко ще паднат в познатата игра „Ти, лети, лети“.

Най-смешният обир на трезор в „С Рачков всичко е възможно“

В събота любимите „Таратанци“ ще бъдат заменени от два състава на „Щурата банда“. Отгатването на фрази и изрази единствено с помощта на тялото, зрителите ще видят в „Ко каза, ко?!“ и „Счупен телефон“. Подът на студиото ще се превърне в главно действащо лице в изписването на думи с тяло в „Абевегедейка“, а Геро и Гъмов ще опитат да пресъздадат картината „Сътворението“ в своеобразна рамка в играта „1D”. Финалът на шоуто ще качи актьорите на връх „Горублянка“ под наклон от 22,5 градуса в Лудата стая.

Звездна компания и нови предизвикателства в „С Рачков всичко е възможно“

Коя ще е новата игра, която ще видят зрителите на NOVA тази седмица? Кой ще участва в нея? Кой ще бъде Адам и кой ще бъде Господ в картината на Геро и Гъмов? Кой ще използва най-умело тялото си в игрите за отгатване? Кой ще се качи на връх „Горублянката“ в Лудата стая и какви роли ще получат всички? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ със Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Явор Борисов, Петър Калчев, Гала и Стефан, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Фотография: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.