Актрисата разкрива повече детайли за ролята и героинята си в семейната драма, излъчвана в ефира на NOVA

Тази седмица е финала на семейната сага „С река на сърцето“, в което една от главните героини е Вяра, въплъщение на мъжкото момиче в сериала. Актрисата Луиза Григорова-Макариев напълно се слива с персонажа си и в „На кафе“ споделя как се е чувствала на снимачната площадка и какво е научила чрез героинята си.

„На снимачна площадка бях с грип и не се чувствах добре, но снимането е магия, която не мога да си обясня. Случвало ми се е и на сцената, и пред камерата. Проблемите някъде изчезват и се случва това, които трябва да се случи на героя. Когато камерата спре, аз отново съм готова да припадна. Но по време на сцената толкова съм вътре в нещата, че забравям за неразположенията, проблемите, здравето си“, признава актрисата.

Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано: В края на „С река на сърцето“ зрителите ще видят много истини, тайни и неочаквани обрати

„Вяра е обикновен човек. От ранна детска възраст е започнала да се бори с живота и е предпочела сама да тегли напред, без помощ от семейство, родители. Млада е станала майка и в сериала съм такава на 14 годишно момче. Това също е предизвикателство за мен, защото той е голям човек. Имам дете, но само на 2 години. Трябваше да повярвам, че съм му майка, за да може и той да повярва в това. В началото ме приемаше като равен, защото зад камерата се забавлявахме много. Но трябваше да изградя връзката майка-син, за да могат хората да ни повярват и да заживеят с нашето семейство“, разказва повече за героинята си Луиза.

„Ще издам една малка тайна. Слагат ми руж, но по начина, по който сякаш съм изгоряла. Това е защото прекарвам много време на слънце. Същото така, тъй като героинята ми работи много с ръцете си, те са изцапани. Имам една забавна случка. Отивахме в един магазин за бижута и аз трябваше да си избера пръстен. Почнах да избирам, а продавачката ме гледаше странно и с леко отвращение. Тогава осъзнах, че пръстите ми са мръсни, с черно под ноктите. Беше грим, но едва ли ми повярва. Това са нещата, които ни правят в сериала истински хора“, споделя актрисата.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.