Радина Думанян, Дарина Такова, Максим Бехар и Левон Хампарцумян ще създадат истински кулинарни шедьоври следващата седмица по NOVA

„Черешката на тортата“ се завръща в ефира с нови епизоди, кулинарни творения и отлично настроение от понеделник в 20:00 ч. по NOVA. Оперната прима Дарина Такова, актрисата Радина Думанян, ПР експертът Максим Бехар и банкерът Левон Хампарцумян ще дадат впечатляващ старт с кулинарни шедьоври, а зоркото око с деликатно небце шеф Иван Манчев ще бъде истински впечатлен от уменията на звездните участници. Тази седмица всеки домакин ще получи специалната задача да покани свой скъп на сърцето гост, който да сподели изживяването с неповторимата компания.   

ПР експертът Маским Бехар ще отведе зрителите на далечно пътешествие до Сейшелските острови в понеделник. Домакинът, който е почетен консул на островната държава, е подготвил истинска екзотична изненада за звездните си гости. Част от менюто му ще станат типични за местната кухня ястия, включващи любопитни продукти като сърце от палма, бананови листа, папая и прясно уловена от Индийския океан риба тон. Предстои топло посрещане с отношение, а доброто настроение и интересни истории от цял свят няма да напускат масата цяла вечер. Защо храната на островите се смята за афродизиак и ще успее ли Максим Бехар да разпали усещанията на гостите си?

Щафетата във вторник поема актрисата Радина Думанян. Тя ще блесне в първото си участие в „Черешката на тортата“ с широка усмивка и неподправено чувство за хумор. Радина ще разкрие, че освен театъра и киното, кулинарията е другата й голяма страст. Лъчезарната актриса е подготвила амбициозно четиристепенно меню, гарнирано с четири вида вино, което да кореспондира с вкуса на всяко ястие. Радина ще разкрие кое е скритото й оръжие, което ще се окаже и ключа към приятното прекарване в кухнята. По-късно гостите ще пият за темите, които сплотяват, а за финал ще получат най-добрия подарък, който една актриса може да подари.

В сряда оперната певица Дарина Такова ще посрещне останалите участници в респектиращия си дом, превърнал се във ветеран в „Черешката на тортата“. Въпреки че обича мащабните трапези, за второто си участие в кулинарното предаване тя ще приготви обрани и семпли, но много вкусни гозби. През деня Дарина ще се развихри като виртуоз в кухнята, демонстрирайки безупречно отношение към храната и внимание към детайла. За главен герой в менюто си ще избере рибата, а за десерт ще предложи принцесата в сладкарството – торта „Павлова“. Вечерта пък ще предложи на участниците болезнена искреност, разговори за възходите и паденията в живота, допълнени от чаровна кино компания.  

За финал Левон Хампарцумян ще шокира всички сетива на гостите със страхотни вкусови комбинации в четвъртък. Домакинът ще посрещне гостите с разточително и необятно меню в просторния си и светъл дом с градина, достойна за завист. Левон, който е запален по кулинарията от малък и разполага с поразителни познания в кухнята, ще приготви храна с впечатляващи и висококачествени продукти, включващи новозеландски агнешки котлети, домашен хляб и подправки от цял свят. По време на вечерята арменците на масата ще станат трима, дискусиите ще бъдат оживени, а някои тайни ще бъдат разкрити.

Кои любопитни гости ще изберат да поканят домакините? Ще успее ли някой от звездните участници да остави шеф Манчев без думи? Какви кулинарни изкушения предстои да видят зрителите и кой ще грабне плакета? – ще стане ясно в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

От 21 ноември зрителите ще имат възможността да си припомнят и най-доброто от кулинарното риалити „Черешката на тортата“ всеки делничен ден от 17:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.