Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък кулинарната сцена ще бъде превзета от Дивна. Младата изпълнителка прави бис в кулинарното риалити и е с амбицията да надгради предишното си участие, като вземе под внимание забележките на шеф Манчев. Певицата, изпяла хита „Ти не можеш да ме спреш“, ще зареди кухнята с положителна енергия и ще се раздаде на макс в кухнята.

„Игра на готвене“ с щипка любов с Ивайло Иванов – Играта в „Черешката на тортата“

В тон с коледните пости, както и личните си предпочитания да не консумира месо, Дивна ще подходи амбициозно и ще предложи изцяло постно меню. Всеки компонент от него ще бъде умножен по две. Салатите са две: бейби спанак с карфиол и лимец, а втората е зимна салата от нахут и печени чушки. Основното ястие ще са пълнени сушени чушки с плънка от карфиол и качамак. Десертът е съобразен със сезона и предпочитанията на гостите – печена тиква и круши, допълнени от домашен сладолед. Според домакинята хлябът задължително трябва да присъства на трапезата, като символ на сплотяване, а содената й питка е създадена под мелодията на нейните песни. 

Шоколадовата кралица Анна Кръчмарова с впечатляващо меню в „Черешката на тортата“

Коя е любимата съставка на Дивна, която ще присъства в голяма част от блюдата на масата? Ще експериментира ли с ястия, които приготвя за първи път или ще заложи на сигурни и вече пробвани рецепти? Дали Дивна ще поправи грешката си от първото  участие в „Черешката на тортата“ и ще поднесе на масата и салфетки, или ще ги пропусне отново? Ще успее ли да надскочи себе си при повторното си участие младата певица и каква изненада е подготвила за гостите си, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.