Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Роденият в Перник Радостин Любомиров е домакин в „Черешката на тортата“, в последния ден от седмицата. Ще му се наложи да замени голямата си страст - спортната журналистика, с която се занимава от 16-годишен, с кухнята. Домакинът ще демонстрира състезателен дух със заявка да отвее всички със своите ястия.

Традиционно българско постно меню с Дивна в „Черешката на тортата“

Готов за победа, Радостин стартира менюто си с микс от салати, сред които преобладава спанак, но подправени с меден дресинг. Планира да изненада гостите си едно традиционно турско ястие - крем супа от червен леща. Следва интересно предястие под формата на печена круша, но звездата в менюто му ще е месо, приготвено в тиква. Естествено, домакинът е взел под внимание заявката на Дивна, която не консумира месо и месни продукти, и ги заменя с гъби. Десертът е домашна торта с цедено кисело мляко.

„Игра на готвене“ с щипка любов с Ивайло Иванов – Играта в „Черешката на тортата“

Любомиров ще се опита да осигури шумна, весела и забавна атмосфера, с изненадващи обрати. Спортният журналист ще изпипа всяка една гозба, а след това ще подготви прецизно и масата си. Ще успее ли да очарова компанията с неповторими вкусове и възможно ли е някой от участниците да се почувства пренебрегнат при цялото изобилие от храна? Каква изненада е подготвил за гостите си и кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.