Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

Този понеделник дъщерята на телевизионния водещ Иво Танев – певицата Албена Танева ще бъде домакин в „Черешката на тортата“. Освен с ангелския си глас тя е позната на зрителите с вдъхновяващата си рубрика „Хвърчащите хора“ в предаването „На кафе“, в която показва вълнуващите истории на интересни и предприемчиви хора в компанията на Илиян Любомиров.

Децата на известни българи превземат “Черешката на тортата”

Тя ще посрещне гостите в уютния си дом и ще заложи на интересно, но балансирано меню. Албена ще сервира на гостите си свежа салата от зеленолистни зеленчуци с репички и резене със специална марината, домашно омесен хляб, прясно сирене с кадаиф по рецепта на Наско Балкански. Основното ще са скариди с манатарки, а десертът ще бъде двукомпонентен – пълнена поширана круша със специална паста и райска ябълка с какао. На масата на старателната домакиня ще има и богато разнообразие от коктейл и напитки.

Амбициозно олимпийско меню с Радостин Любомиров в „Черешката на тортата“

Каква любопитна изненада е подготвила Албена за своите гости и ще успее ли да защити семейната чест в кулинарното предаване, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.