Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

На сцената на „Голямото преследване“ се задават новите четирима участници, готови да подложат знанията си на изпит. Прожекторите се включват, в стола на Преследвача удобно се намества един от четиримата човека с безкомпромисни познания. Играта започва. Вижте кои ще са играчите днес:

Радослав Пенчев е на 33 години от Ямбол. Завършва висше образование в Шотландия, след което се мести в София и вече 10 години живее в столицата. Развива кариера на дигителен продуктов мениджър. Радослав има разностранни интересни. Той е любител - фотограф. Също така е сертифициран сомелиер, първа степен. Изкачил е повечето планински върхове в България.  Споделя, че може да опише флаговете на всички държави. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели 3000 лв., които ще използва за пътуване.

Данъчен консултант, логистик, търговски мениджър и журналист влизат в схватка на знания с Преследвача

Десислав Манасиев е на 35 години от София. Завършва специалност  „Журналистика“, но в момента работи като  експедитор. Също така тренира деца от 3 до 10-годишна възраст. Фен е на клубовете „Локомотив“ София и „Милан“. От играта иска да вземе 3000 лв., за да заведе жена си на екскурзия до Италия.

Максим Билянов е на 39 години. Роден е в Русия, но живее в София. Завършва висше образование „Международни отношения“. Реализира се като мениджър продажби в международна компания. Хобита му са: туризъм, фотография, екстремни занимания – бънджи, парапланер, рафтинг. В играта „Голямото преследване“ се устремява към сумата от 5000 лв., която би похарчил за екскурзия до Тайланд.

Специалист по машиностроене, програмист, мениджър продажби и преподавател по френски език идват със заявка да победят Преследвача

Симона Тодорова е на 24 години от Козлудуй. Живее в София, учи задочно в Пловдив в специалност „Национална сигурност“. Работи като детегледачка и като оператор в кол център. Иска да вземе награда от  5000 лв. – част от тях ще даде на родителите си, а останалите ще похарчи за козметични и естетични процедури за себе си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.