Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък в епизода на „Черешката на тортата“ на кулинарния терен излиза Виктор Врачев. Спортният журналист, коментатор и водещ ще се опита да влезе в ново амплоа, като осигури уютно преживяване в дома на родителите си. Виктор е добре познат на спортната аудитория на NOVA  телевизия като специалист по Английската висша лига.

„Палава“ салата и здравословно филе с Велислава Миланова в „Черешката на тортата“

Ястията ще бъдат съобразени с неговите кулинарни способности и руски корени. За първи път водещият ще прекара толкова време в кухнята, приготвяйки цели три салати. Първата е винегрет и е по оригинална руска рецепта. Втората е домати със сирене и домашно песто, а третата разядка ще са патладжани с майонеза. За основно журналистът ще сготви джолан в гювеч. Десертът ще е домашна торта, приготвена предварително, но в чиято  декорация домакинът ще участва активно.

„Бао Бън“ и сочни бургери с трюфел от Петър Виденов в „Черешката на тортата“

Кой ще му помага в кухнята и каква е рецептата на оригиналната руска салата? Наследил ли е кулинарния талант Виктор от родителите си? Какви рисковани въпроси ще станат тема на разговор и какви телевизионни истории ще споделят участниците? Как ще оценят гостите менюто, поднесено им от спортния коментатор и каква изненада е подготвил за гостите си, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.