Пред Деси Банова-Плевнелиева актрисата разкрива, че в живота е борбено и мъжко момиче като героинята й в сериала „С река на сърцето“

Младата, красива и талантлива актриса Луиза Григорова-Макариев застава пред Деси Банова- Плевнелиева в рубриката й „Тук и сега“ и споделя как я е променила любовта с режисьора Мартин Макариев, какви уроци научава от 2-годишния й син и защо сменя моделството за актьорската професия.

Актрисата разказва, че е почитателка на брънча и е от хората, които обичат да си поспиват. До известна степен ритъмът й на живот е подчинен на театъра, заради който повечето артисти се „събуждат“ в 19.00 ч. Луиза изпраща трудна 2022 година, в която за нея има много работа и актьорски предизвикателства, но съчетани и с творчески успехи.

„Като дете бях много усмихната, комуникативна и имах само един тъмен период в тийнейджърските години, който успя да затъмни всички усмивки. Обичах да играя балет, да рецитирам, бях водеща в местната телевизия. Изявявах се на сцена и ми беше интересно. Винаги съм мечтаела да бъда актриса, но много ми харесваше и медицината. Имах леки колебания ако не ме приемат за актьорско майсторство, да кандидатствам и медицина. Моделството стана предистория на актьорската ми кариера. То ме научи на самостоятелност, отговорност и да не се притеснявам да ходя на кастинги. Първата ми реклама беше коато бях на 14 години, за един от мобилните оператори“, разказва за детството си актрисата.

„Правила съм много грешки в живота си. Имам остър темперамент, не съм достатъчно тактична и тонът ми често не е правилен. Случвало се е да обидя някого, без да искам и след това съм съжалявала. От сегашна гледна точка, всички тези грешки са ме изградили и направили по-добър човек. Грешките са за това, за да се учим от тях“, категорична е младата жена.

За участието си в сериала на NOVA „С река на сърцето“

„За мен работата е едно от най-големите удоволствия и се чувствам щастлива на снимачната площадка. Аз съм по-скоро Вяра (героинята й в сериала, която е борбено и мъжко момиче). Възпитавана съм и съм научена да се боря сама. Да съм последователна, отговорна и да се справям с проблемите самостоятелно“, разкрива Луиза.

Какви са предстоящите й творчески проекти?

„Надявам се на година, пълна с изненади. Предстои ми филмова премиера през февруари. Имам ново представление „Капан за самотен мъж“ в Малък градски театър „Зад Канала“. И да не забравя най-любимия ми проект на сърцето и на душата ми - и това е „Поетите“, което е едно от най-смислените неща, което съм правила до този момент в кариерата ми“, споделя актрисата.

„Отраснала съм в семейство с много момичета и се надявах да имам момиче. Когато разбрах, че ще имам момче, изпаднах в паника. Не знаех как да общувам с момче, но когато се роди Бран, разбрах, че детето е най-голямото щастие и любов. Това да съм намерила човек-сродната си душа и да сме създали семейство, за мен е чудо.“

Повече за взаимоотношенията й с режисьора-съпруг Мартин Макариев, за дългочаканата любов, гледайте във видеото.