Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В петък в епизода на „Черешката на тортата“ народната певица Мария, която е наследница на Николина Чакърдъкова, ще посрещне останалите участници във фамилната къща в Гоце Делчев. Младата певица с чаровна усмивка, въпреки че е леко притеснена, ще сготви вечеря с модерен привкус и ще постави запомнящ се финал на седмицата. Трудно ли се живее в сянката на известен родител и как открива собствения си път в музиката и изкуството, ще разберете в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер по NOVA. 

Разходка из света с 8-степенно меню от Димитър Добрев в „Черешката на тортата“

Менюто, с което домакинята ще изненада гостите си, е вкусно, интересно и ще задоволи високите им естетични стандарти. Вечерята ще стартира със салата „Цветна градина“, придружена от брускети с кралска печурка и сушени домати. Разядката е пикантна и дори леко лютива, а основното ястия, което Мария ще приготви са свински ребра, овкусени със сладко от боровинки. Десертът ще са пуширани круши, поднесени с маскарпоне. 

Вулкани в чинии с Косьо Филипов в „Черешката на тортата“

С какви специални изненади ще впечатли компанията Мария и ще успее ли да ги поласкае и превърне в специални гости? Какво е усещането музиката да те тегли неустоимо и възможно ли е Мария да бъде похвалена от най-педантичния участник, ще стане ясно в петък вечер. Какви оценки ще получи в края на вечерта и кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.