Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В сряда домакин в „Черешката на тортата“ е светският журналист Антон Стефанов, който участва за втори път в кулинарното риалити. Мотото на неговата вечеря ще бъде „бързо, лесно и забавно“. Сладкодумният Антон ще покаже своята любопитна колекция играчки от шоколадови яйца и въпреки че обичайно не се задържа в кухнята, ще се постарае да приготви вкусна храна. Коя е най-скъпата серия в колекцията му и какво още обича да прави в свободното си време журналистът, зрителите на NOVA ще разберат в епизода тази вечер.

Традиционно българско меню с модерен привкус с Димана Мирчева – DIA в „Черешката на тортата“

Антон ще се заеме с приготвянето на домашна месеница. Той стартира вечерята си със салата от айсберг, чери домати и бейби моцарела. Предястието му ще е микс от гриловани зеленчуци и сирене, а за основно ястие ще поднесе на компанията пилешки пържоли. Десертът ще е обичаният от него лесен крем от маскарпоне, сметана и бисквити. Домакинът е приготвил цели пет изненади за компанията, които ще ги отведат на емоционално пътешествие, включващо смях, сълзи, музика, импровизация и откровения.

Троянско меню с Петко Димитров в „Черешката на тортата“

С какви подаръци ще изненада гостите си и как ще оценят вечерята му, предстои да видим тази сряда вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.