Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ е игра, в която са необходими много знания, добра памет и решителност. Кои са състезателите, които ще яхнат вълната на познанието тази вечер, може да видите тук:

Юрий Атанасов е на 58 години от Пловдив. Има завършено висше икономическо образование и успява да превърне своята страст в професия. Юрий работи като счетоводител и харесва тази сфера, в която „цифрите  говорят“. Като свои хобита определя  киното, литературата, спорта и музиката. Има опит с участия в много тв игри. Признава, че обича напрежението, което го държи до финала. Юрий иска да спечели 10 000 лв. за пътуване из Европа – Флоренция, Мадрид и Барселона.

IT специалист, предприемач, счетоводител и консултант се изправят срещу Преследвача в "Голямото преследване"

Драгомир Бенев е на 31 години от Бургас. Завършва специалност с технически профил и заминава да работи в Англия. Голяма любов обаче го връща в България. С опита и натрупаните знания Драгомир успява да стане маркетинг специалист. Историята му е много интересна. Започва да продава чехли, а след това и обувки. В началото е сам, но фирмата се разраства и жена му също започва работа в нея. Едновременно с това, Драгомир разработва уебсайт на чуждестранна фирма, който става един от най-успешните в България.  Започват  командировки до Китай, Германия, Румъния, Турция. В един момент участникът решава да основе собствена компания за дигитален маркетинг. Така бавно, но целенасочено се превръща в специалист по дигитален маркетинг. Сега  живее с приятелката си в Бургас.  Идва в играта с мотото „Съдбата обича смелите“ и смята да играе за висока оферта. Би се радвал да изпробва знанията си срещу тези на  Мъдрецът или Черният рицар. Драгомир си поставя за цел да спечели 8000 лв., които да използва за развитие на бизнеса  си.

Александра Чаева е на 27 години от Пловдив. Професионално се занимава като  специалист работа с клиенти и техническа поддръжка в кол център. В момента е в отпуск по майчинство. Омъжена е и има дете на 7 месеца. Смята, че има късмет. Преди години в Англия печели 8316 паунда от залог за футболен мач. В „Голямото преследване“ се надява да играе срещу Дама Пика и да успее да „грабне“ около 10 000 лв., с които да организира семейно пътуване.

Бизнесдама, банкер, инспектор по технически надзор и спортен редактор в бягство от Преследвача

Радослав Киров е на 40 години. Работи в сферата на производството, в една от най-големите фабрики за електрически велосипеди на Балканския полуостров. Живял е в Англия в продължение на 5 години, но заради жена се връща в България.  В „Голямото преследване“ е готов да рискува и да се бори за голяма сума. Надява се да спечели по-голяма награда, с която да посети мечтана дестинация в компанията на  половинката си.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой стига до финала и каква е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.