Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък в епизода на „Черешката на тортата“, на кулинарния терен излиза Валентина Вълкова, победителката в четвърти сезон на Hell’s Kitchen. Дамата, която се върна от Германия и влезе в кулинарното риалити като резерва, е определяна от повечето участници и зрители като силно експанзивна и често „луда глава“.

Истински кулинарен спектакъл с Реджеп Бадев в „Черешката на тортата“

Домакинята няма възможност да отвори за зрителите уютния си дом, който е извън страната, затова ще посрещне гостите си в място под наем. Валентина се занимава професионално с готварство от 9 години, но признава, че все още се учи от шефовете в кухнята.

Валентина е планирала сезонно европейско меню, от ястия които тя самата харесва,но се е съобразила с вкусовете и предпочитанията на гостите си. Салата е микс от кореноплодни зеленчуци, с интересен малинов дресинг. За предястие домакинята ще приготви пържени гъби и спаначени кюфтенца. За основно ястие ще има агнешки котлети с полента, но дали ще се хареса десерта, микс от интересни вкусове - спаначена торта с шоколадов ганаш?

Домашна поморийска вечеря с Виктория Зайкова в „Черешката на тортата“

Защо солницата винаги трябва да присъства на масата и ще разкаже ли повече за живота си в Германия домакинята? С какви подаръци ще изпрати гостите си Валя „Захарчето“? Ще се насладят ли на презентацията гостите и ще бъде ли одобрено от небцето им храната, която ще пробват? Какъв дуел ще се заформи по време на вечерята и какви оценки ще получи от нейните колеги кулинари, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.