Забавната поредица стартира точно в 20.00 ч. и обещава на зрителите свеж хумор и майсторски приключения

Семейната комедия засяга житейските проблеми на майсторите и неволите им с клиентите. Пред какви предизвикателства ще се изправят тримата майстори, разказват продуцентът Краси Ванков и двама от актьорите в главни роли в сериала Юли Малинов и Калоян Катинчаров.

„Идеята се зароди преди около две години. Имахме среща със сценариста Иван Ангелов в едно кафе до НДК. Той закъсняваше, а аз бях в лошо настроение. Стана ми още по-криво, че го чакам. Появява се той и вика: „Значи, едни майстори вкъщи, ми скъсаха нервичките.“ И започва да говори за това. Темата ни на разговор беше съвършено друга. В този момент се местех от една къща в друга и на новото място беше като национален обект. Предходният ден трябваше да ми сглобят една кухненска маса. Резултатът беше, че приличаше на пързалка. Двата крака бяха с 10 см отклонение. Та това ни беше последната среща с тях. След като си поговорихме малко с Иван решихме да направим нещо по темата някой ден“, разказва продуцентът Краси Ванков.

Юлиян Малинов от художник до майстор бояджия в „Много мой човек“

„Идеята за заглавието на сериала идва от навиците. Ние българите, сме изградени от едни навици от миналото, в които сме се вкопчили. В България винаги или имаш приятел, или роднина, или имаш твой човек, който ще ти оправи мача. През три телефона можеш да стигнеш до правилния човек“, допълва той.

За ролите на майсторите Виктор и Пепи

„Аз се явих на кастинг за ролята на Виктор и не очаквах да бъда избран. Моят герой е художник, който е завършил Академията и винаги е мечтал да се занимава с рисуване, но заради обстоятелствата на живота, се принуждава да влезе в бригадата на най-добрия си приятел и става бояджия. Самият аз съм завършил Художествена гимназия, така че това категорично е моята роля“, разказва Юли Малинов.

Свеж хумор и майсторски неволи в премиерния сериал „Много мой човек“ по NOVA

„Моят кастинг протече много интересно. Бяха ме поканили за този сериал и за още една роля – за сезон 4 на „Братя“. Беше много забавно, защото едната роля беше тази на Петър, младият майстор, а другата беше на един адвокат, намесен в криминалния свят. Кастингът беше много контрастен. Бях си донесъл и костюм, за да си помогна с някакъв външен фактор. Боя Харизанова беше режисьор на кастинга. Мина много леко и приятно и след няколко дена ми се обадиха, че съм избран за ролята в „Братя“ – сезон 5. Бях супер развълнуван и споделих с близките си. На следващия ден телефонът ми звъни отново, че съм избран и за другата роля. По това време бях в НАТФИЗ и сигурно нямаше по-щастлив човек от мен там“, спомня си Калоян Катинчаров.

„Героят ми в „Много мой човек“ – Пепи е едно младо и много симпатично момче, което не страда от липса на женско внимание. Обича живота и животът го обича. Самонадеян и твърдоглав е и попада в големия град, за да си търси късмета. Влиза в майсторския занаят. И по-конкретно в бригадата на Миро, в чиято роля е Башар Рахал. Там се заформят едни много забавни взаимоотношения между тримата. Надявам се на хората да е интересно да проследят тяхното общо приключение“, допълва младият актьор.

За снимачния процес на „Много мой човек“

„Снимахме в студено време. Миналата зима, която за разлика от тази, беше много студена. Имаше особено настроение сутрин на терен – всички започваха да пеят и танцуват. Имаше много готин дух на терен, без значение от времето”, споделя продуцентът.

Какви други забавни истории от снимачната площадка разказаха гостите - гледайте във видеото от "На кафе", а утре вечер от 20:00 часа не пропускайте да се заабвлявате с първи епизод на "Много мой човек". 

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.