Гледайте комедийната поредица утре вечер от 20:00 ч. по NOVA

Всичко се обръща с главата надолу в дома на майстора с артистична душа Виктор (Юлиян Малинов) в следващия епизод на комедийния сериал „Много мой човек“ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. След фиаското с годишнината от сватбата им и поредното разочарование, неговата красива съпруга Маргарита (Михаела Павлова) просто изчезва. Изморена от напразните очаквания за по-щастливи дни и от безкрайните домашни задължения, в които никой не й помага, Марго чувства, че се задушава в този дом. Затова взима импулсивно решение, което внезапно ще промени цялата ситуация – както за семейството й, така и за другите двама майстори. С кого ще се срещне Маргарита, как ще обърка плановете на цялата бригада и ще даде ли втори шанс на Виктор – ще стане ясно в новия епизод.

Българският комедиен сериал „Много мой човек“ стартира тази вечер по NOVA

Миро (Башар Рахал) трябва да действа бързо и съобразително, защото тримата майстори неволно се оплитат в сериозна работна каша, която заплашва да им струва скъпо на един от обектите. В основата на събитията стоят любовните подвизи на най-младия в групата – Петър (Калоян Катинчаров). Ще успее ли Баш Майсторът да приложи някоя от своите хитрини, за да спаси положението? Междувременно, той става все по-мнителен към звука от електрическата китара, който продължава да чува вкъщи. Съпругата му Даниела (Деси Моралес) усеща, че тайното хоби на дъщеря им може да бъде разкрито и измисля как да опази тайната на Ивана (Ели Колева) от строгия си мъж.  

Най-новият комедиен сериал „Много мой човек“ с премиера утре вечер по NOVA

Проблеми се задават и за безгрижния чаровник Пепи. След като закупува жилището на уж болната баба Надя (Петя Силянова) на изгодна цена, радостта на младия мъж от сделката се изпарява. Той постепенно схваща, че нещата не са такива каквито изглеждат на пръв поглед и бързо се сблъсква с капризите на упоритата жена, за която трябва да се грижи до края на дните й. Кои са първите изненадващи изисквания на бабата и каква скрита истина за нея ще изуми Пепи?

Не пропускайте следващия епизод на комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.