Гледайте сериала тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Денят на жената е подготвил на симпатичните майстори бъркотии в следващия епизод на „Много мой човек“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Веселата бригада ще се сблъска с неочаквани перипетии, попадайки в заплетена безизходица, която ще предизвика обрат в цялата ситуация.

След като Миро (Башар Рахал) случайно разбира къде всъщност е изчезналата Маргарита (Михаела Павлова), той няма полезен ход. Истината, че именно тя е половинката на новия им заможен клиент – Майкъл (Сотир Мелев), го поставя пред труден избор. Ако каже на Виктор (Юлиян Малинов), ще го сломи, а едновременно с това ще провали и сделката за ремонта на луксозната вила на бизнесмена. Ако замълчи и прикрие изневярата на Марго пък ще се чувства като истински предател. Изборът на Миро става още по-невъзможен, когато Майкъл се появява за оглед на обекта със своята любима, за да й покаже проекта за новия им дом. Ще види ли Виктор истината с очите си или неговите приятели ще намерят начин да му я спестят?

Животът на Виктор се преобръща в „Много мой човек“

Миро има и свои грижи, които се изострят след подозрителното поведение на неговата собствена съпруга Даниела (Деси Моралес) и полученото съобщение от непознат мъж. Когато го прочита, съмнението на баш майстора се засилва и той започва да следи всяко движение на жена си, като дори изпраща шпионин по петите й. Кой е пратеникът, какво ще открие и как Миро ще се забърка в още по-сериозна каша с неочакван край?

Животът на Виктор се преобръща в „Много мой човек“

Новината за отличното здраве на баба Надя (Петя Силянова) шокира Петър (Калоян Катинчаров). Младежът разбира, че привидно изгодната сделка, която е сключил за апартамента, ще му струва много повече от очакваното и този факт го разгневява. Той обявява война на хитрата баба, но дали има шанс да надделее? Проблемите у дома няма да попречат на обаятелния майстор да отпразнува 8 март, но намерението на Пепи да зарадва с компанията си поне няколко жени в специалния ден ще претърпи внезапен обрат. Откъде ще дойде голямата изненада и какви промени ще настъпят след нея?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.