Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ е игра от ново поколение, която изисква от участниците проява на смелост, изява на познания и демонстриране на добра памет. Запознайте се с хората, които тази вечер се заявяват пред Преследвача със своите качества:

Адвокат, управител, разузнавач и складов работник насочват сили и знания към победа в „Голямото преследване“

Благовест Игов на 39 години от София. Завършва висше образование, специалност „Финанси“ в град Свищов. От 2008-a година насам работи в банкова институция като дигитален продуктов мениджър и се занимава с дигитално кредитиране. От играта „Голямото преследване“ се надява да спечели около 10 000 лв, които да използва за екскурзия и за частично погасяване на кредит. Благовест иска да види усмихната Дама Пика, която да седне в стола на Преследвача.

Инженер, счетоводител, пенсионер и собственик на фирма влизат в „Голямото преследване“

Мартин Кръстев на 33 години от Плевен. Участникът е учил и живял в САЩ,  както и в още 7 държави по света. Сред интересните занимания през годините, участникът определя доброволческата си работа в Палестина, пътуването с кораб до Рио Де Жанейро и посещението на бродуейски пиеси в Уест Енд. В момента Мартин си търси дистанционна работа. Междувременно се занимава с дейности в НПО сектора, както и с организация на детски събития. Признава, че обича да върши по няколко неща едновременно. От „Голямото преследване“ се надява са спечели 12 000 лв. С парите иска да погаси всичките си кредити. Също така, участникът мечтае да замине с осемдесет и една годишния си баща до ЮАР, за да види полубрат си, който емигрирал  през 1997 година.

PR-специалист, икономист, собственик на заведение и специалист човешки ресурси играят за победа в „Голямото преследване“

Ангел Цойков на 45 години от Пазарджик. Работи като учител по математика и информатика. Луд фен е на колоезденето – за един ден е изминал 240 км. Първо карал до Пловдив, а оттам тръгнал към София. Покрай Вакарел излязъл силен насрещен вятър, който му стопил силите и Ангел се върнал обратно в Пазарджик. Участникът иска да спечели 5000 лв, за да издаде книгата, която пише в момента.

Иван Иванов на 29 години от Габрово. Завършва бакалавърска степен  „Национална и регионална сигурност“ в Националния военен университет „Васил Левски“. Работил е няколко години в Лондон и след това се връща в България. Девизът му е: „Рискувай докато си млад, за да знаеш, че си опитал!“ По време на пандемията Иван напуска сигурно работно място и започва да играе онлайн покер. Иска да спечели между 10 000 и 15 000 лв за вноска за жилище.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.