Гледайте комедийната поредица тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Петър (Калоян Катинчаров) се понася на крилете на любовта в новия епизод на комедийния сериал „Много мой човек“ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Планът на очарователния майстор да остане насаме с Ивана (Ели Колева), приспивайки баба Надя (Петя Силянова), се сгромолясва с гръм и трясък. На сутринта той разбира, че е попаднал в собствения си капан и не може да си прости пропуснатата среща с момичето, което харесва. Надя е единственият човек, който знае какво се е случило след срамното му заспиване. Тя, обаче, е готова да изтъргува ценната информация, като поставя условия, за да разкаже за случилото се предишната вечер. Как ще подходи Пепи и ще приеме ли следващата сделка с хитрата баба?

Капан за родители в „Много мой човек“

Несполучливият опит на малкия Митко (Виктор Чепилев) да събере родителите си има неприятни последствия. Отношенията между Маргарита (Михаела Павлова) и Виктор (Юлиян Малинов) съвсем се вгорчават, след като тя научава за тайния заговор. Маргото си припомня причината да напусне мъжа си и това затвърждава решението й да остане с Майкъл (Сотир Мелев), защото той е правилният човек за нея. Така й хрумва, че е крайно време да запознае Митко със своя нов приятел. Как ще реагира малчуганът и каква изненада ще настъпи по време на срещата им?

Комични недоразумения и изненадващ обрат в „Много мой човек“

С наближаването на абитуриентския бал на дъщеря му, разходите на Мирослав (Башар Рахал) се трупат с висока скорост. Той вярва, че е подготвен за всичко, но бюджетът за организацията на важното събитие надхвърля дори най-смелите очаквания на пресметливия майстор. Миро държи да направи Ивана щастлива, но огромните суми, които се налага да плаща постоянно, го смущават. Баш майсторът обмисля варианти за бърза печалба и планира да вдигне общата цена за ремонта в луксозната вила на Майкъл. Ще успее ли да постигне целта си или ще влоши още повече цялата ситуация?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.