Изпълнителят разказва за предизвикателствата в шоуто за имитации и за преоткриването на народната музика

Тома Здравков за втори път спечели лайв в „Като две капки вода“ и успя да вдигне публиката на крака, като я накара да танцува хоро в залата. Специално пред репортер на „На кафе“ победителят признава, че е доволен от образите, които му се падат и разкрива какви са предизвикателствата в хитовото шоу за имитации.

„Най-важното в това предаване е да се представям достойно. И не само мен да не ме е срам, а първообраза да е безкрайно доволен. Госпожа Славка Калчева е тук е и много доволна, от което аз също. Благодаря на Господ, че ми се падна този образ, защото ме изкара здраво от зоната ми на комфорт. Предизвика ме една седмица да не спирам да слушам народна музика, да преоткрия народната музика и да видя какви прекрасни народни изпълнители имаме. Назад във времето моят дядо пееше македонски песни и някъде вътре в мен я има тази огромна любов към народната музика. Затова моля, обръщайте се към това богатство, което имаме“, призовава големият победител в девети лайв на „Като две капки вода“.

Тома спечели деветата вечер на имитациите в “Като две капки вода”

„Надявам се от тук нататък да спрат да ми се падат женски образи. Но сега ми се падна Тина Търнър и пак ще трябва да съм на токчета. Участвал съм в инициативи, свързани с ходенето на мъже на токчета, така че имам някакъв опит“, разказва за трудността да влезе в женски образ и да обуе високи токчета Тома.

Какво е синя вечер за него?

„Синята вечер за мен е с любими хора. Това е, което се пее в моята нова песен. Готино е, когато едно неприятно време те завари на открито, с любимия човек и ти трябва да се скриеш. Самата ситуация налага и малко близост. Моята синя вечер е свързана с моето семейство. Поздравявам ги и ги обичам много!“, споделя колко много му липсват децата и семейството изпълнителят.

Маги Халваджиян: Аз и екипът ми сме много добри в това да провокираме зрителите

Прощава ли бързо и винаги ли е усмихнат?

„Аз съм зодия близнаци. Няма смисъл от сръдните. Това е енергия, която може да се вложи в нещо положително. Бързо ми минава. Хора не се сърдете, а си вливайте енергията в положителни неща. Научих се да мисля положително и да помагам баланса в природата да е в полза на положителната енергия. Зодията ми помага да съм леко шизофреничен и да влизам лесно в роли. Затова и не се замислих, а веднага се съгласих когато ми се обадиха да се включа в „Като две капки вода“. Видях тази сцена като една голяма възможност, аз самият да се забавлявам. Когато се забавляваш и го правиш от сърце, хората го забелязват. Благодаря на всички, които оценяват това, което правим", категоричен е рокаджията.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.