Предстои да видим кой ще грабне титлата за най-добър имитатор в един хубав баладен дуел

Специално за „Събуди се“ репортерът Драгомир Танев ни отвежда на най-горещата сцена в българския телевизионен ефир - тази на шоуто „Като две капки вода“. Тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA предстои големия финал на сезон „Неделя“ и часове преди началото та шоуто, трима от участниците  - Ралица Паскалева, Димо Алексиев и Христо Петков разказват за емоциите си и най-големите си предизвикателства в хитовото шоу за имитации.

„Чувстваме се носталгично. Малко по-рано сме се събрали и обикаляме из празните зали. Това приключение свършва“, споделя емоциите си Димо.

Освен носталгия Ралица очаква заслужената почивка, която предстои, но преди това обещава да се раздадат на макс за доброто настроение на публиката.

„Има оптимизъм, но и лека носталгия. Три месеца са много време като ангажимент и е време да си починем“, допълва Христо Петков.

Владо Михайлов: Когато представям любим образ в „Като две капки вода“, влагам сърце и душа

Кое е най-голямото им предизвикателство?

„Най-труден като образ, с който не успях да се справя бе Бионсе. Борих се с образа като прасе с царевица. Също така и имитацията на Росица Кирилова. За мен бе като вода и масло“, признава актьорът.

„За мен се е запечатал като голямо терзание имитацията на Бритни и Мадона. И двамата очевидно не харесвахме тази песен, която ни се падна. В допълнение ни се паднаха и два женски образа. Имаше и много танци. Образът на Веселин Маринов също не ми беше много лесен. Беше мъжки образ, който изискваше маска. С нея почти не можех да си движа лицето. Затрудни ме мъжкия глас, а и той е много добър певец. Всички образи ми бяха сложни, но беше хубаво пътуване. Ако сме ги направили да изглеждат лесни, значи сме си свършили добре работата. Трябваше да сме трио и щеше да е много интересно“, разказва Ралица Паскалева.

Двоен образ донесе победата на Владо Михайлов на полуфинала на сезон „Неделя“

Кой е най-ценният урок от предаването

„Пеенето на живо не е лесно. Полезно беше да излезем от зоната си на комфорт и да се сблъскаме с това нещо“, обобщава Димо.

„Едно от най-полезните и харесвани от мен неща, беше разпяването. Това е важно особено ако не си трениран толкова много. Усещаш веднага разликата“, допълва Христо.

„Стискаме палци на всички. Искаме да видим как ще се сбият всички в един хубав баладен танц – дуел“, обобщават участниците.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.