Впечатлен от изпълнението на "Болката отляво", композиторът Стефан Димитров подари своя песен на артиста

Владо Михайлов за пореден път вдигна на крака публиката в залата на „Като две капки вода“, впечатли журито с изпълнението си на песента „Болката отляво“ и получи приза за най-добър имитатор в единадесетия сезон на формата. С образа на големия Васил Найденов, той спечели сърцата на зрителите и те го обявиха за победител в сезон „Неделя“ на най-гледаното шоу в българския ефир. Броени минути след победата, артистът застава пред камерата на „На кафе“ със сина си Зари, който признава, че трудно успява да разпознае баща си под грима.

„Чувствам се особено, защото като участник, който се кефи на всичко, не очаквам победата като вид награда за някакво състезание. Това е един от най-хубавите процеси в живота ми на артист, човек на сцена, певец, който обича различни стилове музика. Чувствам се сякаш съм в сладкарница, с пълен достъп до всичко. Откакто съм в шоуто, се чувствам победител, заради това, че съм с тези хора. Заедно сме на сцената и можем да направим нещо вдъхновяващо“, споделя чувствата и емоциите си големият победител.

Синът му Зари признава, че любимият образ, създаден от баща му в „Като две капки вода“, е този на Фреди Меркюри, но и на финала харесва превъплъщението му във Васил Найденов.

Владо Михайлов е големият победител в “Като две капки вода”

За песента „Болката отляво“, с която грабна победата в шоуто

„Аз избрах не просто българска песен, а любима такава. За мен „Болката отляво“ е грандиозно произведение, а Васил Найденов е национално богатство. Като изпълнител е чест и отговорност, че Стефан ми подари песен. Каквото и да е намислил, знам, че ще е нещо сериозно. Той е един от най-големите ни композитори и безкрайно много го харесвам. Създател е на едни от най-големите български хитове. Фактът, че Стефан Димитров и Васил Найденов бяха тук сред публиката и песента, която „Бон-Бон“ изпълниха, превръща всичко в празник“, признава артистът.

„Започнал съм шофьорски курсове и поздрави на инструктора ми. Не е шега, а факт. След толкова много години съм започнал да се занимавам и с това. Странно е за актьор да няма шофьорска книжка и под секрет съм шофирал в няколко филма. Някой ден ще взема книжка и когато съпругата ми реши, че съм достатъчно компетентен, ще повозя и децата“, шегува се Владо Михайлов.

Рачков, Геро и Маги – очаквано добра комбинация

„Беше феноменален сезон. Усетих го като невероятно изживяване и пътешествие с прекрасни колеги, приятели и целия невероятен екип на „Като две капки вода“, обобщава преживяването си в шоуто за имитации изпълнителят.

„Владо ми е харесал през всичките 12 лайва. Искам да кажа, че е много добър човек. Той е човек, който обича хората, а за професионализъм и дадености - те са безспорни. Според мен е напълно заслужена победа“, коментира на Димитър Рачков, водещ на шоуто.

Следете Facebook страницата , официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ и TikTok за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY