Актрисата разказва повече за героинята си и за сюжета на новата криминална драма „Клетката“, която зрителите ще могат да гледат от есента в ефира на NOVA

Гергана Данданова е гост в „Събуди се“, където разказва повече за героинята си и за сюжета на новата криминална драма „Клетката“, която зрителите ще могат да гледат от есента в ефира на NOVA

Тя е магнетична красива и едновременно с това фина и силна жена и майка, подобно на героинята си в новия сериал „Клетката“, който започва скоро в ефира на NOVA. „Клетката“ е първият български сериал, който показва действителността в затвора.

„Огромно предизвикателство бе за мен да участвам в сериала. Историята е интересна и силно вълнуваща. Нямах търпение да прочета какво се случва във всеки следващ епизод, но не само с моята героиня, но и с всички останали герои и сюжетни линии. В основата е едно семейство, чийто живот се преобръща след един трагичен инцидент. След него започват да се случват множество драматични обрати. Има сериозна криминална нишка“, разказва повече за сериала Гергана Данданова.

Българската криминална драма „Клетката“ с премиера тази есен по NOVA

„Аз съм майка в сериала, но в героинята ми има всичко. Досега съм играла и лоша, и добра, но в този образ има всичко и е благодатно за мен като актриса. Мога да развихря фантазията си. Героинята ми е амбициозна, силна, корава жена на действието. Тя продължава напред и се бори с всички сили за доброто“, коментира образа, в който се превъплъщава актрисата.

„Предизвикателно за мен бяха екшън сцените. Това са сцени, които трудно се заснемат. Не бяха необходими допълнителни тренировки, като това се дължи на страхотния екип. Подкрепяха ме през цялото време. Партнираме си с Асен Блатечки, който е в главната мъжка роля. Сред актьорите зрителите ще видят още Мартин Димитров Жаклин Дочева и Маргарита Лъчезарова, която играе моята дъщеря. Благодарна съм на целия екип, който ме подкрепяше през цялото време. Бяхме като едно семейство и нямаше никакво напрежение и интриги. Радвам, че ме приеха като част от това семейство“, коментира какво я е затруднило при снимките Гергана.

„Още малко остана и приключваме със снимките. Сигурна съм, че историята, която е завладяваща, ще бъде интересна за зрителите. Семейството много ме подкрепяше и ако имаме възможност ще откраднем малко време и ще отидем да починем заедно на море. Обичаме много да пътуваме и по този начин си почиваме“, признава актрисата.

Какво е посланието на сериала?

„Основното нещо, с което се занимаваме в сериала е свободата, както физическата, така и тази на духа. Също така силата на духа и вторият шанс, който ти се дава или сам даваш на себе си. Това са основните послания, които бихме искали да поставим като теми за размисъл пред зрителите.“

Снимки: NOVA/Красена Ангелова

Новата криминална драматична поредица „Клетката“ стартира на 30 септември от 20.00 ч. Ексклузивно ще бъдат излъчени първите два епизода от сериала, след което зрителите ще може да проследят историята всяка събота от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Не пропускайте криминалната драма „Клетката“ от септември в ефира на NOVA. Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.