Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" в петък от 20.00 ч. по NOVA

Честта да закрие специалната седмица в „Черешката на тортата“ се падна на д-р Антония Първанова – бивш народен представител и евродепутат, която избира да посрещне гостите си в клиниката си по регенеративна медицина и дълголетие.

Вечеря с родопски полъх с Дора Янкова в „Черешката на тортата“

Вечерята ще стартира с изгаряща калориите изненада, а менюто, на трапезата ще бъде сбор от свежи продукти от цялата страна с „главен герой“ – любимия плод на домакинята – смокинята.

Д-р Първанова ще очарова гостите с множество различни ястия, сред които салата „Трикольор“, добруджанска пита „Слънце“ и амюз буш, предястието ще бъдат различни видове хапки, основното – телешки джолан, овкусен с различни подправки, сред които дълъг пипер, вино и мащерка и с гарнитура от бейби моркови, карфиол и тиквички. Ще има още патешко филе с щраусова мас. Д-р Първанова ще зарадва гостите си с два вида десерт, поднесени с ароматно турско кафе и ликьор.

Морска вечеря за ценители с Цонко Цонев в „Черешката на тортата“

Какви подаръци е подготвила домакинята за своите гости и кой ще грабне плакета на шеф Манчев в оспорваната кулинарна надпревара тази седмица, гледайте този петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.