Момчил от Старейшините излиза срещу Теодора от Гладиаторите

Елиминационна капитанска битка в “Игри на волята” предстои тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Лидерът на Старейшините Момчил Василев ще се изправи на Арената срещу капитана на Гладиаторите Теодора Маринова. За един от тях това ще бъде последният двубой в екстремното риалити.

Лидерството на Момчил Василев отвежда Старейшините в Резиденцията

Програмистът Момчил е един от най-впечатляващите участници в историята на “Игри на волята”. Той има зад гърба си общо 24 победи и гони рекорда на Филип Атанасов от сезон 4. На Арената обаче ничия победа не е гарантирана. Капитанът на сините вече е претърпявал загуба от жена воин - именно неуспех в битка срещу плувкинята Ива Георгиева изпрати Момчил в племето на Амазонките. Срещу компютърния гений ще излезе Теодора, която неведнъж е показвала, че е равностоен и опасен противник. Съревнованието между Момчил и Теодора ще бъде много оспорвано и ще вдигне напрежението до краен предел.

Мастагарков и Виолета посрещат Елвиса в племето на Гладиаторите

Ще успее ли Момчил да спечели своята 25-а победа или ще бъде отстранен от Теодора?

Не пропускайте епизода на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.