Критичната ситуация обръща отношенията между героите тази седмица в 21:00 ч. по NOVA

Тежката катастрофа, която изправи част от героите пред едно от най-тежките предизвикателства на живота, ще има съдбовен изход тази седмица в „Алея на славата“ по NOVA. В епизодите на поредицата от вторник до четвъртък в 21:00 ч. последствията за Лагадинов, Али и близките й ще обърнат хода на събитията и ще изпитат тяхната сила. Персонажите ще покажат страни от характера си, които ще изненадат зрителите, а в кухните на двата ресторанта ще стане по-горещо от всякога.

Васил Витанов от „Алея на славата“: Отрицателните персонажи винаги са по-интересни

Али (Радина Боршош) е в кома, а състоянието й не се подобрява. Неотлъчно до нея ще бъде Милен (Мак Маринов), който трудно ще повярва какво се случва с любимата му, а мисълта, че тя може никога да не се събуди ще го съкруши. Междувременно полицията и инспектор Терзиев (Никола Мутафов) ще започнат разследване по случая, а единственият свидетел – Милен, ще даде показания, които няма да изненадат никого.

Междувременно три нови двойки ще признаят чувствата си един към друг. Отношенията на някои от тях ще бъдат съвсем нови, докато за други това ще бъде правилният момент да бъдат смели, за да се възползват от нужната възможност да признаят истинските си желания и емоции.

Кой ще е на ръба между живота и смъртта в „Алея на славата“?

След покушението над Лагадинов (Деян Донков), политикът Кънев е поставен до стената, а бягството е единственият му изход. Високата му позиция ще му позволи да организира всичко, за да замине възможно най-бързо със семейството си, но една изненада ще застане на пътя му и ще промени изцяло плановете да се укрие.

Какво се е случило с шеф Лагадинов след катастрофата? Ще оцелее ли Али? Ще залови ли полицията виновника за катастрофата? Какво ще се случи с Кънев и кой ще застане на пътя му? Кои ще са новите двойки и какво ще ги събере? – разберете в новите епизоди на „Алея на славата“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“