Гледайте новия епизод на любимото кулинарно шоу от 20.00 ч. по NOVA

Този четвъртък младият изпълнител и влогър Станислав Михов-Сенто ще е домакин в „Черешката на тортата“ и ще се бори за плакета на шеф Манчев. Станислав е син на един от най-известните певци от 90-те Илиян Михов-Баровеца и като баща си от 13 годишен е в музикалния бизнес.

Неопитният готвач е свикнал в повечето случаи да е гост и рядко има възможността да влезе в ролята на домакин. Ще успее ли да приготви нещо различно от яйца на очи и ще докаже ли, че гледането на видеа в интернет може да е фактор за добро представяне в кухнята?

Звездна вечер от поп фолк фурията Бони в „Черешката на тортата“

Амбициозното меню на Сенто започва с предястие от скариди, с два соса – мус от авокадо и алиоли със сладко чили. Салатата ще е комбинация от домати, краставици, айсберг и сезони плодове. За основно ястие ще поднесе на гостите си свинско коремче с гарнитура от сладки картофи. Десертът ще е вкусен и калоричен чийзкейк, по испанска рецепта. Но ще има ли помощник, който ще му съдейства в създаването на храната и кой би бил той?

Бюти експертът Виктория Стефан с естетически издържана морска вечеря в „Черешката на тортата“

По време на вечерята ще цари добро настроение, като младият изпълнител и влогър ще забавлява гостите си с лични истории от пътуванията, живота и кариерата си, а темата за любовта ще е тънката червена линия. Изненадата на Сенто в края на вечерта ще донесе сълзи в очите на гостите му.

Въпреки високите изисквания на гостите, ще бъдат ли благосклонно настроени към кулинарните възможности на Станислав и как ще оценят представянето му в кухнята? Дали ще има инциденти в кухнята и какви оценки ще получи, не пропускайте да разберете в четвъртък от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.