Годината на раздора ще коментират Първан Симеонов и Тони Николов

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Възраждане на пехливанските борби в парламента. Каква е думата на отминаващия политическия сезон – философът Тони Николов

2023-а започна с управление на служебно правителство и завършва с кабинет на ротация. Годината на големите политически промени през погледа на социолога Първан Симеонов

Защо община с малко над 1000 жители реши да строи закрито стрелбище за 650 000 лв. Специален репортаж от видинското село Бойница.  

Опозиция на сглобката, местните избори и битката за лявото пространство. За двойното гражданство и двойните стандарти в политиката. Лидерът на БСП Корнелия Нинова.  

По време на неговия мандат беше свален Иван Гешев, въведе се механизма за разследване на главния прокурор и бяха приети промените в Конституцията за съдебната реформа. Шестте месеца във властта на правосъдния министър Атанас Славов.  

Най-доброто от „Офанзива“. Как се каляваше младата гвардия на демокрацията. Последният първи секретар на Комсомола Росен Карадимов в „Белези от свободата“. 

В годината, когато беше демонтиран Паметника на Съветската армия. Един от последните политически затворници осъден на смърт от комунистическия режим. Историята на Жеко Стоянов, който искаше да възроди БЗНС. 

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 16 декември, по NOVA NEWS.