Гледайте премиерния втори епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Полицай Нолан и полицай Чен спират за превишена скорост известния крадец Клеър Айви и тя ги насочва на следа за предстоящ възможен обир около ежегодното гала събитие на Гети. Отделът провежда наблюдение върху нея и нейния екип и успява да предотврати обира, като се дегизират като ескорт. 

Между живота и смъртта в „Новобранецът“

Междувременно Тим Брадфорд е повишен в сержант, а колегата му сержант Грей решава да се опита да го научи да прояви лидерските си качества. Харпър научава, че новият й партньор е новобранец, който е бил обвинен, но оправдан за убийство на съквартиранта му в Париж. В началото Харпър е убедена, че новобранецът няма необходимите качества и хъс да стане добро ченге, тъй като все още изпитва чувство на вина. В последствие новобранецът успява да я накара да промени мнението си и доказва, че е достоен да носи полицейската униформа.

В същото време Нолан събира смелост, за да покани Бейли на среща. Ще успее ли да я убеди да пробват да започнат сериозна връзка, след една нощ заедно?

Не пропускайте развръзката в премиерния втори епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.