Зрителите ще могат да гледат специалната селекция всеки делничен ден от 18:00 ч.

Опасни разследвания и нови престъпления очакват зрителите в специалната селекция криминални мистерии в ефира на KINO NOVA следващата седмица. Всеки делничен ден от 18:00 ч. зрителите на тематичния канал могат да проследят поредните загадъчни приключения, а в специалната селекция от заглавия влизат две премиерни предложения.

В понеделник (29 януари) от 18:00 ч. зрителите ще видят талантливата актриса Холи Робинсън Пийт в ролята на телевизионната водеща и ресторантьор Били Блесингс в лентата „Мистерии в сутрешния блок: Обратно броене”. Когато познат собственик на супермаркет е убит в ранните часове на деня преди магазинът му да отвори, Били без колебание се включва в разследването. Всичко сочи, че престъплението е дело на умен и зловещ сериен убиец. Ще успее ли Били да разкрие кой е той, преди да е достигнал до следващата си жертва?

Приключенията за героинята продължават и във вторник (30 януари) във филма „Мистерии в сутрешния блок: Планирана смърт“. Когато еднояйчната близначка на най-добрата приятелка на Били Блесингс е убита, телевизионната водеща и детектив Джаксън се заемат с разкриването на престъплението. Те ще съставят списък от заподозрени, в който влизат всичките приятели и врагове на мъртвата жена, с надеждата да открият кой е извършителят. Ще се справят ли с поредното опасно разследване?

В сряда (31 януари) от 18:00 ч. зрителите могат да гледат премиерното кино предложение „Почти законно“. В главните роли в трилъра влизат актьорите Бриана Коен, Грегъри М. Мичел, Майкъл Уудс, Кайли Делре, Рейчъл О‘Хара и др. Сюжетът проследява историята на Одри и Ксандърс, които се женят след кратък бурен романс. След смъртта на бащата на младия мъж, двойката се мести в родния му град. Поредица от мистериозни събития обаче зараждат у Одри сериозни подозрения, че смъртта на родителя на мъжа й може да е нещо повече от обикновен инцидент. 

В четвъртък (1 февруари) е време за вкусни десерти и нови мистерии с „Изпечено убийство: Само десерт“. Хана Суенсен (Алисън Суийни) е кралицата на печивата в Минесота и има собствена пекарна. Талантливата дама е поканена да участва в телевизионно състезание по сладкарство, но изненадващо един от съдиите е открит мъртъв в нощта на полуфинала. С помощта на детектив Майк Кингстън (Камерън Матисън), Хана ще направи всичко по силите си, за да разкрие кой е убиецът.

Финалът на седмицата ще донесе на зрителите на KINO NOVA още едно премиерно кино предложение - „Сватбено проклятие“ (2 февруари). Историята в лентата се заплита, когато Деана Маркс и нейният годеник Карл Дейвърс се отправят към отдалеченото провинциално имение на Дейвърс, за да се срещнат с родителите му. С наближаването на деня на сватбата им, Деана научава мрачна семейна тайна, свързана с осиновената сестра на Карл. Когато започват да се случват мистериозни инциденти, героинята трябва да намери начин да разкрие загадката и да се спаси. 

Повече информация за филмите можете да откриете на сайта, както и във Facebook страницата на KINO NOVA.